Lily, you made my day!


Tästä piti tulla pipopostaus, mutta Lilyn ihanan toimituksen ja teidän rakkaiden, jotka olette jaksaneet suositella blogia, kommentoida ja ihan vain lukea juttujani, teidän ansioistanne täällä ruudun takana on nyt yhdellä bloggarilla suupielet korvissa.

Ai, että mistä tämä ilo johtuu? Siitä, että blogi sai tänään toimituksen Suosittelemme-leiman. Jippii! You really made my day! 

Aloitin tämän blogin, sillä halusin paikan ihan omille jutuilleni: kuville, ajatuksille, suunnitelmille. Sille kaikelle kauniille, mitä ympärillä näen ja jonka haluan ikuistaa. Tahdoin myös jakaa asioita, jotka tuottavat minulle iloa ja joita tykkään tehdä. Kuten nyt esimerkiksi pipoja ja ohjeita niiden neulomiseen.

Ensimmäisessä postauksessa kirjoitin, että tämä on myös paikka niille hetkille, joina oma polku mutkittelee vähän liikaa. Ja niin tämä onkin, vaikka yritänkin lähestyä niitä kuraroiskeita positiivisella kulmalla. Mennä metsään, hengitellä, lukea elämäntaito-oppaita ja kirjoittaa sitten ajatuksiani tänne. Uskon, että jokainen kokemuksemme opettaa meille jotain ja kuljettaa jollain tavalla oikeaan suuntaan, jos vain kuuntelemme itseämme. Reitti ei välttämättä kulje linnuntietä, se voi mutkitella ja ehkä tie tuntuu välillä tekevän u-käännöksen taaksepäinkin. Mutta jos tekee asioita, joita rakastaa ja joille antaa sydämensä, silloin päätyy lopulta juuri oikeaan paikkaan. Pitää vain uskoa itseensä ja unelmiinsa.

Pipo-ohje jääköön ensi kertaan, nyt ulos reippailemaan. Ihanaa iltaa kaverit ja kiitos, että olette siellä!

 

 

Kommentit

Anna Vihervaarasta

Oi kiitos! <3 Ihanaa viikonloppua!

Anna Vihervaarasta

Jee, kiitos!:) Ja suloista viikonloppua sulle!

annam_
anna k.

Ehdinkin jo huomata, että blogisi on liittynyt suositeltujen joukkoon! Onnea♥

Anna Vihervaarasta

Kiitos Anna! Kaunista päivää!:)

Jeba
Tuuliajolla

Mäkin ehdin huomata saman. Sun blogi on sen kyllä ansainnu. :) hassua, mä kirjoitin tänään omassa blogissani myös siitä, miten tämä vuosi onkaan ollut opettavainen ensikertalaisena äitinä ja miten jokainen vuosi opettaa aina jotain lisää - niin itsestään kuin muistakin ihmisistä. :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) Juu, se on jännä, miten kaikesta aina oppii. Itse uskon myös, että useimmilla asioilla on jokin tarkoitus, myös niillä jutuilla, jotka tuntuu sillä hetkellä kurjilta. Ja voin vain kuvitella, miten paljon se pieni ihminen voikaan opettaa. <3

 

Paperikaupan tyttö

Jee! Onnea Anna! Jatka samaan malliin :) ihanaa viikonloppua!

Anna Vihervaarasta

Samat sanat sulle kaunokainen!:)

Souliina (Ei varmistettu) http://souliina.blogspot.fi/

Ihanaa Onnea olet kyllä sen ansainnut, blogisi on ihana &lt;3

Anna Vihervaarasta

Voi kiitos Souliina! Ihanaa saada tällaista palautetta, koska kyllähän sitä joskus miettii, että ovatko omat jutut nyt niin mielenkiintoisia.:D

Ihanaa viikonloppua!

 

Anna Vihervaarasta

Kiitos Mia! <3 Ihanaa viikonloppua sinulle!

Rimbetius (Ei varmistettu) http://aikavirta.blogspot.fi

Vau, onnea Anna! Täytyy tuntua mahtavalta!

Jään jo innolla odottelemaan pipo-postausta :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos Riina! <3

Pipo-postauksia on tulossa parikin, oon neulonut aika ahkerasti.;)

Ihanaa viikonloppua ja rapsutuksia pitkänenille!

NJ (Ei varmistettu) http://entajosalkaisit.blogspot.fi/

Upeaa! Onneksi olkoon! Kirjoitat kivalla tavalla ja olet mielestäni löytänyt hyvän lähestymistavan myös vaikeampiin hetkiin. Lisäksi pidän kuvistasi.

Anna Vihervaarasta

Kiitos NJ!:)

Suloista viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta sinne!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Raiku! Ihan mahtavaa, jos tykkäät.:) Itse tykkään hirmuisesti neulontaohjeistasi!

Ihanaa viikonloppua!

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Olet todella tämän ansainnut! :) Ihanaa ja onnea! Puhuttiin just viikonloppuna susta Suveliinan kanssa ja siis ihan pelkkää hyvää ja hehkutusta. Tunnut niin läheiseltä ja tutulta ajatuksiltasi. Mitä kaikkea tästä vielä tuleekaan! Ihanaa joulun odotusta!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Sini! Ja samat sanat teille! <3 Instasta seurailinkin teidän viikonloppua, ehkä te joku kerta otatte mut mukaan.:)

Ihanaa joulun aikaa teille molemmille! Enää viikko töitä, jihaa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.