Lisää vastustuskykyä pullosta?

IMG_5747.jpg

 

Töissä flunssaa, joogasalilla flunssaa, metrossa flunssaa…ja minä en voi saada flunssaa, koska ensin juhlat, sitten reissu sinne, missä on pastellitaloja, jyrkkiä katuja ja yksi hauska bloggaajatyttö. Arvaatteko jo minne?

Niin, flunssa ei todellakaan kuulu suunnitelmiini. Peruin paniikissa loput viikon joogatunnit ja päätin harjoitella astangan ykkössarjaa ihan laittomasti yksin kotona. Laittomasti siksi, että teen sitä paljon pidemmälle kuin ehkä salilla saisin. Siellä loppupäässä sarjaahan on kaikkea hauskaa, päälläseisontoja sun muita. Asenteeni joogaan on ehkä hieman kerettiläinen tältä osin. Mutta minä todella nautin noista kehonhallintatempuista: ylösalaisin seisonnoista ja käsitasapainoiluista. Johtunee taustastani, sillä harrastin nuorena aika pitkään muodostelmaluistelua ja vähän telinevoimisteluakin. Rakastan taitolajeja. Ja kyllä, tiedän: jooga on ennen kaikkea henkinen harjoitus. Minun pääni vain tyhjenee erittäin tehokkaasti silloin, kun tasapainoilen päälläni. Jos ajattelen siinä kohden yhtään mitään muuta kuin sitä hetkeä, huonosti nimittäin käy. 

Sen lisäksi, että olen linnoittautunut  kotiini seisomaan päälläni, olen siemaillut jälleen Arctic Warriorsin Mahti Väinönputki-nokkoseliksiiriä. Se oli aseeni flunssia vastaan myös viime talvena. Eliksiirin kerrotaan antavan ”lappilaista lujuutta”. Mahdin sisältämä väinönputki on antibakteerinen yrtti, ja se vahvistaa vastustuskykyä, jos flunssa vaanii ovella. 

Kuulosta hyvältä, tuumin, ja nielaisen Mahti-lusikalliseni joka päivä.

Onko teillä hyviä jekkuja flunssaa vastaan?

 

Mahti saatu testiin, kiitos!

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (5)
  1. Jos alkaa kurkussa kutista ja kipristellä, niin kannattaa ostaa sinkkisuihketta! Ja aloittaa suihkeen käyttö heti kun oireita! En muista minkä merkkinen oli, joku suomalainen valmistaja kuitenkin. Aika kallis tuote, mutta minulla ainut mikä auttaa. Siis oikeasti olen selvinnyt parhaimmillaan tuolla tökötillä niin että flunssa on mennyt lievänä ihan muutamassa päivässä ohi. Ja olen kuitenkin astmaatikko ja yleensä jokainen flunssa tarkoittaa vähintään kolmen viikon kärsimysnäytelmää…

  2. Kauheen kiva että on antibakteerinen, mutta flunssan aiheuttavat virukset eivät bakteerit. Muutenkaan antibakteerisuus ei ole pelkästään hyvä asia, sillä antibakteeriset aineet tuhoavat yhtä lailla ”hyvät” ja ”pahat” bakteerit, eli oikeastaan ne ovat vastuskyvyn kannalta huonoja.

    Mutta jos olet tuotteen hyväksi kokenut niin tuskinpa siitä haittaakaan on.

    1. Haha, just näin perillä oon asiasta!:D Mutta luotan silti Mahdin ja väinönputken hyviin ominaisuuksiin. Varmasti siitä saa ainakin vähän Lapin voimaa ja sitkeyttä. Toivon ainakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *