Luonnonkauneutta

IMG_2445.JPG

Hei tyypit! Halusin tulla näyttämään teille kaksi asiaa. Ensinnäkin tämän kesä-Instan, jossa luonto loistaa kirkkaan vihreänä. Ihan vain siksi, että muistaisimme (varsinkin minä itse), että harmaus väistyy taas ja kesä tulee kaikkine väreineen. Sitten saa tuntea taas auringon lämmittävät säteet paljailla käsivarsilla, huljutella jalkojaan järvivedessä ja kuvata hulluna, kun kaikki on niin kaunista.

AdobePhotoshopExpress_2014_01_03_154256.jpg

Toinen asia, josta halusin teille kertoa, on uusin luonnonkosmetiikkalöytöni: Oriflamen Ecobeauty. Sain Ecobeautyn tuotteita joululahjaksi suloiselta ystävältäni (kiitos Benkku ♥), ja ensimmäisinä testiin pääsivät päivä- ja yövoide. Tykkään kummastakin kovasti, niissä on sellainen ihanan rasvainen koostumus, joka tuntuu hellivän talvi-ihoa. Ecobeautyn tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia. 

Ajattelin kertoa teille jatkossa enemmänkin luonnonkosmetiikkakokeiluistani, tai se oli oikeastaan ihan alun perinkin tarkoitukseni, mutta on vain jotenkin jäänyt. Ja hei: minulle saa aina vinkata hyvistä tuotteista, jos teillä on lemppareita.

Ihanaa lauantaita!

Kommentit (20)
 1. Miekin mietin jossain vaiheessa, että ois kiva tuoda luonnonkosmetiikkaa bloginkin puolelle, kun se kuitenkin on osa päivittäistä elämää. Sitten aloin miettiä, että sopiiko se mun blogin tyyliin, sillä en haluaisi, että blogista saisi mainosmaisen kuvan, jos kerron/mainitsen siellä tuotteista. Ja nyt viime aikoina oon taas miettinyt, että tarvitseeko blogia rajata niin paljon. Blogissa haluan kuitenkin kertoa minua inspiroivista asioista, joten eikös luonnonkosmetiikka menisi siinä samassa kuin kukkaset, käsityöt ja askartelut? Ehkä kokeilen tehdä jossain välissä sellaisen postauksen ja katson miltä tuntuu! 🙂

  Hyvinvointi- ja luonnonkosmetiikkajutut kiinnostaa aina, joten kirjoittele ihmeessä niistäkin enemmän!

  1. Heippa Anna!

   Itse oon oikeastaan sitä mieltä, että hyvistä jutuista kannattaa kertoa eteenpäin. Olisin tosi onnellinen, jos joku löytäisi vaikka blogini kautta jonkun uuden kivan jutun – varsinkin, jos se juttu olisi luonnonkosmetiikan tavoin hyväksi kaikin puolin.:)

   Itse kirjoitan niistä asioista, jotka tuntuvat juuri sillä hetkellä ajankohtaisilta. Olen myös sitä mieltä, että eri asiat eivät rajaa toisiaan pois. Mielestäni voin ihan hyvin kirjoittaa toisena päivänä vaikka jostain luontojutusta ja seuraavana ihanasta huulipunasta, jos siltä tuntuu.

   Eli kirjoita ihmeessä just siitä, mistä tekee mieli kirjoittaa.<3

   Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 2. Sanotaan, ettei iholleen pitäisi laittaa mitään, mitä ei voisi myös syödä. Siksi minäkin valitsen luonnonkosmetiikan aina kun voin. Onneksi tuotteita on nykyisin helposti saatavana.

  1. Hyvin sanottu, olen ihan samoilla linjoilla. Mahtavaa tosiaan, että luonnonkosmetiikkaihanuuksia on nykyisin tarjolla niin paljon. 🙂

   Suloista sunnuntaita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *