Makuuhuoneen päivitys ja hyvän unen lahjoja

Yhteistyössä Familon

 

Olen jo pitkään kaivannut makuuhuoneeseeni jotain raikastusta, mutten keksinyt, mitä se olisi. Kun sain valita Familonin Kodikkaan joulun lahjaideoista lahjan itselleni, tiesin sen kuitenkin heti. Halusin vaaleanpunaiset pellavalakanat. 

Ihmeellistä, miten pelkän värin vaihtaminen harmaa-valkoisesta harmaa-roosa-valkoiseen muuttaa tilaa niin paljon. Nyt makkarissa on juuri sitä naisellista keveyttä, jota sinne toivoin.

Pellava on myös ehdottomasti suosikkimateriaalini lakanoissa. Kotonani ei kuulu olla liian hienoa, mutta sen pitää olla kaunis ja kutsuva. Pellava on yhtä aikaa ylellinen ja rouhea materiaali. Lisäksi se saa olla luvan kanssa ryppyinen, joten lakanoita ei tarvitse silittää tai mankeloida.

 

 

Opin lentoemäntäaikoinani arvostamaan hyviä hotelleja. Rakastin niitä muhkeita sänkyjä ja ryhdikkäitä tyynyjä. Myöhemmin yritin turhaan luoda kotiini samanlaista tunnelmaa. Jostain syystä sänky ei koskaan näyttänyt yhtä kutsuvalta, eivätkä tyynyt yhtä ylellisiltä. Tiedättekö, mistä se johtui?

Hotellien tyynyt ovat isoja. Jättiläisiä. Ja nyt minulla on sellaiset. Nuo sängynpäätynä toimivat valkoiset tyynyt ovat Familonin Ultra-jättityynyt. Juuri sellaiset täydelliset hyvän hotellin tyynyt. 

 

 

Tykkään antaa lahjaksi jotain kaunista ja käytännöllistä, ja Familonilla on muitakin ihania joululahjaideoita. Täältä löytyisi kylpytakki äidille, hamam-pyyhe veljelle ja hmm, ehkä molemmat myös itselle. 

 

 

Sain hirveästi inspiraatiota tästä makkarin päivityksestä. Lisäksi minulla on vähän kotiin liittyviä uutisia, joten näitä sisustusjuttuja tulee varmaan jatkossa lisää. 

Uutiset jääköön kuitenkin ensi kertaan, ihanaa päivää!

Vuodevaatteet saatu Familonilta.

Kommentit

koti rinteessä
KOTI RINTEESSÄ

Oi ihanaa lisää vaan sisustuspostauksia! ;) Ja tosi nätit vuodevaatteet! 

Anna Vihervaarasta

Kiitos muru! <3 Ja niitä on tulossa, hirveä sisustusinspis ja -kriisi. Se keittiö!:S

Jeba
Tuuliajolla

Näyttää niin ihanalta! :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Mistä olet löytänyt tuon kivan jakkaran?

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) Jakkara on Granitin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan i h a n a t lakanat! &lt;3

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Niin mustakin.<3

Enne

Onpa tosiaan raikkaan ja naisellisen näköinen lopputulos! Olen myös yrittänyt selvittää tuota hotellifiiliksen salaisuutta, siinä onnistumatta, joten nyt kun sanoit, niin tyynythän sen tosiaan tekevät. Ehkä on aika päivittää meidän linttaannukutut tyynyt uusiin (en uskalla edes muistella milloin ne on ostettu...).

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Lakanat sen tekevät.:)

Se on ne tyynyt! Jostain syystä kotona on usein just niitä linttatyynyjä, kun hotellissa ne taas on muhkeita. Ja silitetyt lakanat, sekin auttaa. <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.