Mia Höytö -arvonta, säihkettä ja lumousta

Vihdoin. Se arvonta. Mutta ensin lyhyt tarina.

Tapasin alkuviikosta Mia Höydön, naisen mitä suloisimman suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan takana.

Tehän ehkä tiedättekin, että inspiroidun rohkeista ihmisistä ja unelmien toteuttamisesta. Mia on esimerkki tästä.

Pari vuotta sitten hän tuskaili, koska ei löytänyt kuivalle iholleen sopivia tuotteita. Tänään hän pyörittää omaa  kosmetiikkamerkkiään, Mia Höytö Cosmeticsia. Unelmat on tehty toteutettaviksi, eikö vain?

Kaikilla Mia Höytö -sarjan tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti. Ne hellivät ihoa kenenkään kärsimättä, sillä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei saa testata eläimillä. Mia itse ei ole syönyt lihaa vuosikausiin, pukee vauvansa kierrätettyihin vaatteisiin, rakastaa eläimiä, arvostaa onnellisuutta ja uskoo intuitioon. Tuotteilleen hän antoi nimet, jotka ovat ”kuin lauluja”: Ihana, Kaunis, Silkki, Unelma, Valo, Lumous ja Säihke.

Lumous-seerumi ja Säihke-hoitovesi ovat sarjan uusimmat tulokkaat. Kerro minulle, mikä saa sinut lumoutumaan tai silmäsi säihkymään, ja voita ne itsellesi. Vastausaikaa on 19.6. klo 16 asti.

Onnea arvontaan kaunokaiset!

Kommentit

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Voi monikin asia saa minut lumoutumaan mm. kaunis maisema :)

tiiti66 (Ei varmistettu)

Juuri nyt minun silmäni saa säihkymään mökkirannan kauniit merimaisemat ja kiireetön aika nauttia niistä...
Upeat nimet näillä tuotteilla, tykkään!

Pakko vastata niinkin kliseiseti kuin oma mies. Hän sekä lumoaa, että ilmeisesti saa myös silmäni säihkymään, sillä olen kuulemma (ja tunnen myös olevani) kauneimmillani kun katson häntä. Oi, tuli ihan ikävä kun alkaa miettimään <3 Työreissut ovat hanurista.

pienisisko
Spin off

Hihi, kiva juttu!

Minut saa lumoutumaan oma rakas koira ja se miten se voikaan olla niin maailman fiksuin ja hassuin. 

Morsio
Mennään vaan!

Minut saa lumoutumaan taitavat ihmiset, jotka rakastavat sitä mitä tekevät. Mia Höytö kuulostaa tällaiselta ihmiseltä! Silmäni saa säihkymään innostus uusien asioiden kokeilemiseen, oli ne arjen pieniä juttuja tai isompia askeleita. Olen pitkään halunnut kokeilla näitä Mia Höydön tuotteita ja olisi ihana voittaa arvonnassa!

Mökkimaisema ja merenranta :)

jonskulainen (Ei varmistettu) http://siunattuhulluus.blogspot.fi

Minut saa lumoutumaan aina uudestaan ja uudestaan luonto. Vaihtuvat vuodenajat, vuorokauden ajat, sää.. Miten sama maisema voikin olla joka kerta niin eri näköinen, mutta silti yhtä lumoava?

Anna Sofia (Ei varmistettu)

Meri, aavana pärskivä tai tyyni meri. Meressä on jotain villiä ja turvallista yhtä aikaa. Lisäksi lumoudun yhä uudelleen ihmisistä ja pienistä hyvistä teoista. Tulee olo, että maailma on sittenkin hyvä.

Jeba
Tuuliajolla

Mut saa tällä hetkellä lumoutumaan kainalossani tuhiseva, tänään kolme vuorokautta vanha pieni tyttövauvamme. ♡ Ja kaipa ne silmät säihkyy väsymyksestä huolimatta siitä, että olen taas uudestaan äiti jollekin näin ihanalle ja täydelliselle. ♡

sumppo (Ei varmistettu)

Kissani kauniit kasvot:3

beylakraal (Ei varmistettu)

Minut saa lumoutumaan ihmiset, jotka elävät unelmansa todeksi. Ja tällä hetkellä ainoa, joka saa silmäni säihkymään on allergiaani määrätty silmätippa.

beylakraal(@)gmail.com

Mimosa

Minut saa lumoutumaan se hetki, kun poika on päikkäreillä ja mulla on aikaa pari tuntia uppoutua hyvään kirjaan ja nauttia iso kuppi teetä.

mimosa.mammikoura@gmail.com

kuutamoinen (Ei varmistettu)

Minut saa lumoihinsa luonto. ja erityisesti kukat. Pysähdyn aina nuuhkimaan ja tuoksuttelemaan polulleni osuvia kukkia. Ne loistavat kauneuttaan kelle tahansa! Silmäni saa säihkymään juuri nyt se, että uskallan. Uskalla heittäytyä elämän kannateltavaksi, oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, luottaen siihen että elämä kantaa. Unelmia kohti kulkien, nähden tämän hetken kauneuden.

Siili82 (Ei varmistettu) http://vaatehuttuja.blogspot.fi/

Viimeksi lumouduin kun heräsin veneessä ja katselin aamu-usvaista järveä, mielettömän kaunista.

99800 Alaska

Minut saa lumoutumaan ja silmät säihkymään se, kun saan työntää käteni multaan, tarttua lapioon ja kaivaa sydämeni kyllyydestä, ja se kun näen kätteni jälkeen pihamaalla. Ja kyllä melkoisen säihkeen sai aikaan ensimmäinen kukkiva tulppaani taas tänä kesänä. Mun vauva :)

Annita, ei kirjautunut (Ei varmistettu)

Pienten lasten riemu ja vilpittömyys saavat minut kyllä lumoutumaan aina uudestaan ja uudestaan. Onni on työskennellä tämän riemun ja vilpittömyyden keskellä!

sikkuralla (Ei varmistettu)

Poikani ihana hymy :)

Elina/chocochili.net (Ei varmistettu) http://chocochili.net/

Tyhjä kaupunki aurinkoisena kesäaamuna, juuri sinä hetkenä kun on vielä rauhallista ja kaikki muut nukkumassa. Sateen, syreenien, juhannusruusujen ja vastaleikatun nurmikon tuoksu. Ruoka, joka on niin hyvää, että se saa sukat pyörimään jaloissa.

Almaneiti (Ei varmistettu)

Minut saa lumoutumaan ja silmäni säihkymään meren voima,voin istua tuntikausia mökin laiturilla ja tuijottaa merelle!

empsis (Ei varmistettu)

rauhalliset aurinkoiset aamut, aamukahvit parvekkeella :)

manu (Ei varmistettu)

Lumoutumaan tällä hetkellä saa Pohjois-Suomen valoisat yöt ja uudet perunat. Ulkomailla sitä ihan tottui pimeisiin iltoihin mutta ei ole Suomen kesän voittanutta.

marjan (Ei varmistettu)

Minut saa lumoutumaan suloisia laulujaan ukulelella säestävä mies.

Sini | Jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Minut saa lumoutumaan kauneus kaikkineen ja kukkaset, ehdottomasti kukkaset! Se, kun ihmiset kertovat unelmistaan. Elämän mahdollisuudet.

annam_
anna k.

Luonnon pienet ja suuret ihmeet lumoavat minut joka kerta. Ei ole väliä, onko kyseessä maailman kaunein auringonlasku vai leppäkerttu kiipeilemässä kukassa, molemmat lumoavat omalla tavallaan.

Noita Mia Höydön tuotteita olen niin monesti katsellut, mutten vielä ole raaskinut ostaa. joskohan nyt pääsisin kokeilemaan.

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Minut saa lumoutumaan taivas ja erityisesti pilvet: pilvibongailu on ihanan vapauttava harrastus, josta kaikenlisäksi jää aina hyvä mieli. Silmäni saa säihkymään oma avomieheni: hänelle kelpaan juuri tällaisena, mitään muutoksia hän ei kaipaa, rakastaa vain joka päivä &lt;3.

iidami
Bambino

Minut saa lumoutumaan ne pienet hetket, kun tajuan, kuinka hienosti asiat ovatkaan, kuinka täydellistä kaikki on juuri silloin, ja kuinka onnellinen voinkaan olla juuri siinä hetkessä

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Minun silmät saa tällä hetkellä säihkymään ajatus ensi viikolla alkavasta kesälomasta!

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Minun silmät saa tällä hetkellä säihkymään ajatus ensi viikolla alkavasta kesälomasta!

Anne L (Ei varmistettu)

Rauhallinen lenkki koiran kanssa luonnon ihmeitä ihmetellen.

Sofia L (Ei varmistettu)

Onnistuminen haasteellisessa tehtävässä saa silmäni loistamaan;)

Sevain

kierättämisen ilo, se saa mielen hyväksi.

Elinabeth
Wislabon

Minut saa lumoitumaam kauniin luonnon ja kirjojen lisäksi musiikki. Lempikappaleita voi kuunnella toistolla vaikka kuinka kauan, ja silti niissä on sama taika! Sellainen on esimerkiksi Lasse Mårtenssonin Myrskyluodon Maija. Sen tarina myös kirjana on koskettavan kaunis.

Silmäni saa säihkymään tasan kahden viikon päästä koittava hääpäivämme ja kaikki siihen liittyvät järjestelyt. Vihdoin unelmastamme tulee totta! :)

arja (Ei varmistettu)

minun silmäni saa säihkymään rakkaat ympärillä!!! ja onnistumisen ilo!!!=)

jutska (Ei varmistettu)

minun silmäni saa loistamaan veljen lapset!

Tiinasilja (Ei varmistettu)

Lumoudun aina kun menen viime maaliskuussa ostamamme vanhan omakotitalomme pihalle. Kaikki ne omenapuut ja marjapensaat! Alppiruusu ja syreeni ovat kukkineet niin runsaina ja kauniina että ei ole voinut muuta kuin haukkoa henkeä ihastuksesta! Ja uusia löytöjä teen pihasta koko ajan, eilen yhdestä nurkasta löytyi raparperi. Tai kun käyn nukkumaan yläkertamme matalaan makuuhuoneeseen, jossa tulee hyvin elävästi mieleen lapsuuden mummola.
Pitää nipistellä itseään, että olen hereillä ja elän ihan oikeasti unelmatalossani :)

Silmät puolestaan säihkyvät tyttäreni ja mieheni näkemisestä. Ystävieni kanssa nauramisesta. Työpaikan mummojen kanssa jutustellessa ja kun pyöräilen aamuisin töihin uudella pyörälläni.

Emmiiii (Ei varmistettu)

rakkaat ihmiset ja kaikki elämän pienetkin ilon hetkethän ne silmät saa säihkymään :) ja lapsia on vaikeaa katsoa hymyilemättä

Maikkilainen (Ei varmistettu)

Kaunis kesäinen luonto

hukka (Ei varmistettu)

No oma mies tietenkin elikkäs rakkaus! ;)

MirkaE (Ei varmistettu)

Minut saa lumoutumaan kirkas sininen taivas. Suomen kauniita valoisia kesäöitä jaksan myös aina ihailla!

NinaK (Ei varmistettu)

Omat lapseni =).

helmi_nauha (Ei varmistettu)

Pienet hetket saavat silmäni säihkymään ja lumoutumaan kaikesta ympärillä olevasta kauneudesta yhä uudelleen ja uudelleen. Kauniit hetket ovat pienestä kiinni, omalla suhtautumisella, ympärillä olevaan maailmaan, on iso merkitys. Näitä asioita ovat mm. ystävien seura, vihreät kedot ja kukkaset, linnunlaulu, auringonpaiste, sininen taivas, kuppi hyvää kahvia, ystävällinen hymy tai katse.

Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

ahle (Ei varmistettu)

Silmät saa säihkymään alkukesän kauneus koleudestakin huolimatta sekä vuodenaikojen vaihtelu.

Maria E. (Ei varmistettu)

Minut saa lumoutumaan kaunis luonto, musiikki, taide...silmäni saa säihkymään liikunnan jälkeinen hyvä olo. Ja rakastuminen tietysti!

HenniA (Ei varmistettu)

Säihkettä ja silkkiä tanssin pyörteissä. &lt;3

Liljan kukka (Ei varmistettu)

Minun silmäni saa säihkymään auringon pienet timantit meressä. Leuto merituuli, lämpö ja laivat siihen vielä yhdistettynä, niin lumouskin on taattu :)

Minäkin monen muun lailla lumoudun luonnosta ja sen rajattomasta ihmeellisyydestä. Silmäni sen sijaan saa säkenöimään, perin kliseisesti, rakas puolisoni. munkkis[at]yahoo.com

-----almis----- (Ei varmistettu)

Toistuvasti minut lumoaa mm. luonto ja sen ihmeellisyys eri vuodenaikoina sekä lasten oivallukset ympäröivästä maailmasta. &lt;3
Silmäni saa säihkymään onni ja onnelisuus itselläni johonkin hetkeen liittyen tai esim., kun toista ihmistä on kohdannut ihana onnia tai hyvä hetki.

Tuote sarja on minulle melko uusi tuttavuus, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta ja hyödylliseltä lisältä tämä tuotesarja. Ihanaa, että Miia Höytö on laittanut Ihanan Kauniin Silkki Pumpuli Unelman päivänValoon mahdollistamalla kanssakulkijoille Lumousta, Säihkettäkin arkeen ja juhlaan. ;)

-----almis-----

lentoemo (Ei varmistettu)

Ystävät, hyvä seura, yhdessä tekeminen saavat silmät säihkymään. Ja tietysti Suomen suven ihana alkukesän raikkaus.
Ihana arvonta, kiva lukea näitä kommentteja.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.