Mia Höytö -arvonta, säihkettä ja lumousta

afterlight-1.jpeg

Vihdoin. Se arvonta. Mutta ensin lyhyt tarina.

Tapasin alkuviikosta Mia Höydön, naisen mitä suloisimman suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan takana.

Tehän ehkä tiedättekin, että inspiroidun rohkeista ihmisistä ja unelmien toteuttamisesta. Mia on esimerkki tästä.

Pari vuotta sitten hän tuskaili, koska ei löytänyt kuivalle iholleen sopivia tuotteita. Tänään hän pyörittää omaa  kosmetiikkamerkkiään, Mia Höytö Cosmeticsia. Unelmat on tehty toteutettaviksi, eikö vain?

Kaikilla Mia Höytö -sarjan tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti. Ne hellivät ihoa kenenkään kärsimättä, sillä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei saa testata eläimillä. Mia itse ei ole syönyt lihaa vuosikausiin, pukee vauvansa kierrätettyihin vaatteisiin, rakastaa eläimiä, arvostaa onnellisuutta ja uskoo intuitioon. Tuotteilleen hän antoi nimet, jotka ovat ”kuin lauluja”: Ihana, Kaunis, Silkki, Unelma, Valo, Lumous ja Säihke.

kuva-61.JPG

Lumous-seerumi ja Säihke-hoitovesi ovat sarjan uusimmat tulokkaat. Kerro minulle, mikä saa sinut lumoutumaan tai silmäsi säihkymään, ja voita ne itsellesi. Vastausaikaa on 19.6. klo 16 asti.

Onnea arvontaan kaunokaiset!

Kommentit (48)
 1. Ystävät, hyvä seura, yhdessä tekeminen saavat silmät säihkymään. Ja tietysti Suomen suven ihana alkukesän raikkaus.
  Ihana arvonta, kiva lukea näitä kommentteja.

 2. -----almis-----
  18.6.2014, 14:08

  Toistuvasti minut lumoaa mm. luonto ja sen ihmeellisyys eri vuodenaikoina sekä lasten oivallukset ympäröivästä maailmasta. <3
  Silmäni saa säihkymään onni ja onnelisuus itselläni johonkin hetkeen liittyen tai esim., kun toista ihmistä on kohdannut ihana onnia tai hyvä hetki.

  Tuote sarja on minulle melko uusi tuttavuus, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta ja hyödylliseltä lisältä tämä tuotesarja. Ihanaa, että Miia Höytö on laittanut Ihanan Kauniin Silkki Pumpuli Unelman päivänValoon mahdollistamalla kanssakulkijoille Lumousta, Säihkettäkin arkeen ja juhlaan. 😉

  -----almis-----

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *