Miksi käytän paljon Pinterestiä

Näyttökuva 2017-08-16 kello 10.07.50.png

 

Sain vähän aikaa sitten hymähtelevän kommentin, kun olin maininnut Pinterestin lukuisia kertoja tässä tekstissä. No, se ei ollut vahinko. Se Pinterestin mainitseminen siis. 

Pinterest on näes helppo tapa selvittää, mistä oikein tykkää. 

Tässä maailmassa on paljon kaunista ja niin monta tapaa elää. Ihania vaatteita, kivoja sisustuksia, paratiisisaaria ja suurkaupunkeja. Miten niiden joukosta osaa valita omansa?

Vastaus: Tunnustelemalla, mikä tuntuu oikealta.

Siinä Pinterest auttaa. Niinä aikoina, kun olen ollut vähän hukassa kaikista ärsykkeistä sun muusta, olen mennyt sinne. Selaillut fiidiä, tutkinut taulujani. Tajunnut taas: ah, rakastan puuterisia samettisohvia, haluaisin roadtripille surffipakulla ja tahdon syksyksi viininpunaisen maksimekon. 

Kuulostaa ehkä pinnalliselta, mutta jos suunta on kadoksissa, sitä voi olla helpoin lähteä etsimään pienistä asioista. Minkälaisista vaatteista tykkää, mikä on sisustustyyli, millaisista matkoista haaveilee. Oudosti siinä samalla nimittäin selviävät myös ne isommat linjat. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon energiaa, aikaa, rahaa ja ympäristöä säästyy, kun ei tee noissa ensin mainituissa virheostoksia.

Selvitettyäni ensin tykkääväni samettisohvista, roadtripeistä ja maksimekoista, muistin tietenkin myös sen jutun, mitä oikeasti lähdin Pinterestistä etsimään:

Mikä saa sydämeni lyömään nopeammin, sillä hyvällä tavalla. 

Että sillai. Siksi käytän paljon Pinterestiä. Ja olen ihan ylpeä siitä. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit (2)
  1. Pinterest on kyllä ihana mielihyväkuvakirja. Viime aikoina olen pinnaillut erityisen paljon asuja, sisustusta ja puutarhahaaveita. Pian kun on taas aika istuttaa kevään sipulikukkia. Toteutin viime syksynä haaveeni tulppaaniniitystä, ja siitä tuli niin kaunis, että pitäähän niittyä laajentaa…

    1. Niin on! Oih, tahtoisin niin oman puutarhan – tai edes pihan. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *