Millaisia ihmisiä ympärilläsi on?

IMG_0934.JPG

Ryöstin tämän postauksen idean ja kuvat ihanalta ystävältäni Peppiinalta, jonka kanssa meillä on tulossa hauska yhteistyöprojekti piakkoin. Peppiina (@bypeppiina @dreamtalk_) on yksi inspiroivimmista ihmisistä, jotka tunnen. Aina, kun oma mieleni on vähän maassa, menen kuuntelemaan hänen videoitaan tai podcastiaan. Suosittelen sullekin.

Sanotaan, että meistä tulee keskiarvo niistä viidestä ihmisestä, joiden kanssa vietämme eniten aikaa. Ihmiset ympärillämme vaikuttavat siihen, millaisena näemme maailman ja itsemme. He voivat nostaa meitä ylöspäin tai painaa alas. Samoin voimme me tehdä heille. 

 

IMG_0931.JPG

 

Jos joku esimerkiksi suhtautuu kaikkeen kielteisesti, ja vietät hänen kanssaan paljon aikaa, tuo kielteisyys mitä luultavammin tarttuu vähän sinuunkin. Toki ihmiset ottavat vaikutteita muista ihmisistä eri tavoin. Itse olen tyyppiä, johon muiden ihmisten energia vaikuttaa hyvin vahvasti. 

On myös hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka haluavat pitää sinut turvassa. Heitä ei tietenkään kannata heivata elämästään, mutta heidän lisäkseen ympärillä on hyvä olla ihmisiä, jotka ajattelevat rohkeasti ja jotka inspiroivat sinua omalla esimerkillään ja valinnoillaan. Itse en usko, että turvallinen valinta on aina se oikea tai onnelliseksi tekevä. Tai ei ainakaan minulle. Siksi on hyvä, jos elämästä löytyy rohkelikkoja. Myös rohkeus nimittäin tarttuu. 

Ja sitten tietenkin on myös niitä ihmisiä, jotka painavat muita alas. Oli syy siihen mikä tahansa, tallottavaksi ei kannata suostua.  

 

IMG_0943.JPG

 

Kun ympärillä on rohkeita, inspiroivia, vahvoja ihmisiä, on itsekin helpompi olla vähän rohkeampi ja vahvempi. Kun on heikko hetki, voi katsoa heistä esimerkkiä ja uskoa taas, että pärjää sittenkin. Oikeastaan ajattelen, että itsensä kannattaisi ympäröidä ihmisillä, joita ihailee ja joiden kaltaiseksi tahtoisi tulla. Niin on jo hyvää vauhtia matkalla sinne. 

Onhan ympärilläsi hyviä tyyppejä?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *