Minä ja Blogi

Tervetuloa blogiini!

Tämä on paikka kaikelle kauniille ja kepeälle, asioille, jotka ihastuttavat minua. Poutapilville, kukkamekoille, aaltojen loiskeelle, makeille mansikoille, kasvisherkuille, huvikummuille, nuuskunenille, hienosti muotoilluille lauseille. Tämä on myös blogi ajatuksille, pohdiskelulle ja sadepäiville, joina ohi ajava bussi roiskauttaa kuravedet niskaan ja oma polku on vähintäänkin tiukilla mutkilla. 

Rakastan vaatteita, sisustamista, metsiä, merta, vanhoja kaupunkeja ja hyviä kirjoja. Olen esteetikko, joka yrittää elää kestävästi, ja hullu luontotäti, joka kerää roskia metsistä. Kaukaisiin maihin kaipaava pesänrakentaja, wannabe-käsityöihminen, joka juuri oppi erottamaan oikean silmukan nurjasta, tyttö, joka haluaisi asua suuren pihan ympäröimässä puutalossa lähellä Helsingin keskustaa ja suurta metsää.

Jos pyrkisin nyt opiskelemaan, minusta tulisi hyvinvointivalmentaja tai maisema-arkkitehti. Oikeasti minusta tuli jotain ihan muuta.

Tervetuloa uudet ja vanhat, prinsessat ja poikatytöt, mistä ikinä tulettekin, minne olettekaan menossa.

Suloista päivää!

Kommentit

Cheri (Ei varmistettu) http://autuasolo.blogspot.fi

Ai tänne muutit, näyttää ihan kivalta paikalta. Ihailen kaikkia, jotka keräävät roskia metsästä :)

Anna Vihervaarasta

Juu, hienoa, että löysit tänne!:) En yhtään tykkäisi kerätä niitä roskia, mutten myöskään halua katsella niitä metsässä. Ja olen ihan tulikiukkuinen kaikille roskaajille. Siellä maalla ei varmaan ole tällaista ongelmaa?:)

Toimitus
Toimitus

Tervetuloa Lilyyn, Anna Vihervaarasta! Huippua, että saavuit.

Anna Vihervaarasta

Hei ja kiitos!:) Huippua olla täällä!

ina n. (Ei varmistettu) http://inaupstairs.blogspot.fi

Oh, miten vasta nyt blogiisi eksyin? Täällä on ihana tunnelma ja pidän valtavasti tyylistäsi kirjoittaa. Selasin äkkiä historiaa läpi ja tykästyin. Onneksi on paljon vielä luettavaa, näin harmaan torstain piristykseksi :)

Anna Vihervaarasta

Heippa Ina!

Kiva, että eksyit tänne. Tulen pian vastavierailulle, ihanaa iltaa sinne!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.