Minä ja Blogi

20.8.jpg

Tervetuloa blogiini!

Tämä on paikka kaikelle kauniille ja kepeälle, asioille, jotka ihastuttavat minua. Poutapilville, kukkamekoille, aaltojen loiskeelle, makeille mansikoille, kasvisherkuille, huvikummuille, nuuskunenille, hienosti muotoilluille lauseille. Tämä on myös blogi ajatuksille, pohdiskelulle ja sadepäiville, joina ohi ajava bussi roiskauttaa kuravedet niskaan ja oma polku on vähintäänkin tiukilla mutkilla. 

Rakastan vaatteita, sisustamista, metsiä, merta, vanhoja kaupunkeja ja hyviä kirjoja. Olen esteetikko, joka yrittää elää kestävästi, ja hullu luontotäti, joka kerää roskia metsistä. Kaukaisiin maihin kaipaava pesänrakentaja, wannabe-käsityöihminen, joka juuri oppi erottamaan oikean silmukan nurjasta, tyttö, joka haluaisi asua suuren pihan ympäröimässä puutalossa lähellä Helsingin keskustaa ja suurta metsää.

Jos pyrkisin nyt opiskelemaan, minusta tulisi hyvinvointivalmentaja tai maisema-arkkitehti. Oikeasti minusta tuli jotain ihan muuta.

Tervetuloa uudet ja vanhat, prinsessat ja poikatytöt, mistä ikinä tulettekin, minne olettekaan menossa.

Suloista päivää!

Kommentit (6)
  1. Oh, miten vasta nyt blogiisi eksyin? Täällä on ihana tunnelma ja pidän valtavasti tyylistäsi kirjoittaa. Selasin äkkiä historiaa läpi ja tykästyin. Onneksi on paljon vielä luettavaa, näin harmaan torstain piristykseksi 🙂

    1. Heippa Ina!

      Kiva, että eksyit tänne. Tulen pian vastavierailulle, ihanaa iltaa sinne!

  2. Tervetuloa Lilyyn, Anna Vihervaarasta! Huippua, että saavuit.

    1. Hei ja kiitos!:) Huippua olla täällä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *