Mistä haluaisit lukea täällä ensi vuonna?

Hei murmelit, 

vuosi lähenee loppuaan, ja mietiskelen, mitä sitä ensi vuonna tekisi. Instastoryssani on meneillään kysely Instan sisällöstä (käy vastaamassa, jos kiinnostaa), ja nyt kysyn täälläkin: MITÄ TAHTOISIT LUKEA BLOGISTANI ENSI VUONNA?

 

1. Luetko mieluummin usein ja kevyempää vai harvemmin ja syvällisempää ja huolitellumpaa? (Usein ja syvällistä ei ole vaihtoehto, koska aivokapasiteettini ja aikani on rajallista)?

 

2. Mitkä aihealueet kiinnostavat:

- henkinen kasvu, itsensä kehittäminen sekä toteuttaminen ja mieli

- mielipiteet

- hörhö-osasto: universumi, horoskoopit ja sen sellainen

- ura ja raha

- koti

- päivän tyyli

- kosmetiikka

- kirjat

- vastuullisuus

- reseptit

- hyvinvointi

- jokin ihan muu, kerro kommenteissa

 

3. Millaisia kuvia haluat nähdä:

- Huoliteltuja järkkärikuvia

- peiliselfietkin ovat ihan kivoja

 

4. Jotain muuta?

 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit

Miiaman (Ei varmistettu)

Itse rakastan lukea usein ja kevyttä, mutta syvällisyyttä myös sopivissa määrin :D Erityisesti kosmetiikasta, sisustuksesta, hyvinvoinnista ja kirjoista tehdyt postaukset kiinnostavat, mutta tykkään myös hurjasti lukea ajatuksiasi vastuullisuudesta. Mielestäni blogisi sisältö on jo tosi onnistunut sekoitus vähän kaikenlaista ja tykkään siitä, että niiden kauniiden harkittujen kuvien seassa on myös niitä peiliselfieitä. Kokonaisuudesta tulee sellainen ihanan leikkisä tunnelma sekä kuitenkin jää harmoninen fiilis. Tulee tunne että täällä näyttää sinulta :)

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla! <3 Kiitos kommentistasi ja ihanaa joulun aikaa!

Maijastiina (Ei varmistettu)

Usein ja kevyttä, jos valita pitää. Hyvinvointi, tyyli, kirjat, reseptit, arki, koti, mielipiteet jne. kiinnostaa. Oikeastaan vain horoskooppijutut ja yrittäjyyteen liittyvät jutut kiinnostavat vähemmän, koska ne eivät kosketa omaa elämää. Kivassa suhteessa kaikenlaista monipuolista asiaa sinulla tähän asti onkin ollut. Jatka kaikin mokomin samalla hyväksi havaitulla tyylillä. Se, että kuvat eivät ole viimeisen päälle, on pelkkää plussaa. Tulee aidompi fiilis.

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3 Kiva kuulla, että kevyetkin jutut kiinnostavat. :) 

Ihanaa joulun aikaa!

Saare (Ei varmistettu)

Henkinen kasvu, vastuullisuus, kirjat, koti, ura sekä ihanat koirasi kiinnostavat blogissasi aina. Kuvien ei tosiaan tarvi olla laadullisesti välttämättä ihan justiinsa, tilanteeseen ja persoonaasi sopivat kuvat toimivat täällä yleensä loistavasti. Oikein hyvää joulua! :)

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla, ettei kuvien tarvitse olla aina niin täydellisiä. :D Postausten kuvittaminen on nimittäin joskus aika vaikeaa, erityisesti niiden, joissa on jokin isompi ajatus. Mutta ehkä jatkan linjallani ja kuvitan niitäkin vähän millä sattuu. 

Kiitos kommentistasi ja ihanaa joulua! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ennemmin luen vähän harvemmin huolella ja ajatuksella kirjoitettuja tekstejä, olipa aihe sitten kevyt tai syvä :D Jutut, jotka on kirjoitettu sillä, että saapahan usein julkaistua jotain, ovat monesti hyvin tyhjiä, se paistaa läpi jos takana on tämä ajatus. Toki välillä on ihana lukea sellaisia "just nyt mielen päällä" -juttuja, mutta niistä näkyy aitous :) Tykkään blogistasi ihan hurjasti ja nimenomaan se aitous ja rohkeus kulkea omaa tietä on niitä juttuja, miksi palaan aina uudestaa ja uudestaan tänne :) Ihanan arkista pintaa ja syväluotaavia pohdintoja :) Ja etenkin nyt kun aloitit yrittäjänä, on ollut aivan ihanaa että olet ollut rehellisesti ihan kujalla ja vielä jakanut neuvot ja niksit tänne meille muille. Moni on saanut niistä varmasti apua ja jo pelkkä vertaistuki siihen, että ei se kaikille ole itsestäänselvyys miten yrittäjyyteen hypätään :) Moni olisi hiljaa vaan räpiköinyt ja näyttänyt ulospäin kuinka kaikki sujuu kuin siivillä :D Olet Anna huippu, jatkaa samaan malliin! Älä kirjoita liikaa meille, kirjoita itsellesi, niin täällä me pysytään! :)

Anna Vihervaarasta

Ihana kommentti, kiitos! <3 <3

Ja etenkin nyt kun aloitit yrittäjänä, on ollut aivan ihanaa että olet ollut rehellisesti ihan kujalla ja vielä jakanut neuvot ja niksit tänne meille muille.

Haha, just näinhän se on! Itse kaipaisin maailmaan lisää aitoutta ja uskallusta olla inhimillinen ja ihan huonokin joskus. Jos kaikki aina esittävät olevansa täydellisiä, niin se lisää paineita jokaiselle, eikä tee tästä maailmasta erityisen mukavaa paikkaa.

Älä kirjoita liikaa meille, kirjoita itsellesi, niin täällä me pysytään!

Ihan paras neuvo. Ihanaa joulua! <3

Herra J
in medias res

Hei Anna!

Aiemmat kommenttit summasivat aika hyvin omat mietteeni. Suosin syvällisempiä tekstejä, ja "yrittäjätoilailuistasi" on ollut kiva lukea :) On hienoa, että arki näkyy teksteissäsi myös töppäilyinä, finneinä kasvoissa ja koirien vatsatauteina ynnä muina. Pidän varsinkin teksteistäsi, jotka käsittelevät henkistä kasvamista, jonkin uuden jutun kokeilemista, kirjoja, kotia, vastuullisuutta ja hyvinvointia. Kokonaisuutena aihevalikoimasi on kuitenkin mielestäni todella hyvä, joten en koe, että painotusta tarvitsisi muuttaa. Kuvien osalta en osaa nimetä suosikkiani, joten sekä huolitellummat kuvat että peiliselfiet käyvät hyvin. En luopuisi kummastakaan :)

Hyvää joulua sinulle ja teille blogin lukijoille!

Anna Vihervaarasta

Hei Herra J,

Musta on tärkeää kertoa myös epäonnistumisista ja elämän rosoisemmista puolista, sillä kenenkään elämä ei ole täydellistä ja aina ihanaa. Kaipaisin maailmaan muutenkin lisää uskallusta olla myös epätäydellinen ja mogailla. Sillä jos kaikki esittävät aina vahvaa ja täydellistä, se luo hirveitä paineita ihan kaikille. Mogat ovat myös hauskoja, oon kyllä saanut itsekin nauraa aika paljon itselleni tällä yrittäjyyden alkutaipaleella. :D

Kiitos! <3 Ja ihanaa loppuvuotta!

Mmyy (Ei varmistettu)

Kosmetiikka, hyvinvointi, sisustus, henkinen kasvu ja itsensä kehittäminen kiinnostavat aiheina.
Yrittäjyyteen ja raha-asoihin liittyvät jutut voisi jättää vähemmälle. Teen työkseni taloushallinnon hommia, joten en jaksaisi samoja aiheita suosikkiblogeissani :D

Anna Vihervaarasta

Ah, ymmärrän. :D Mäkään en jaksa esimerkiksi lukea naistenlehtia vapaa-ajalla, koska teen niitä työkseni. 

Kiitos paljon kommentistasi ja ihanaa loppuvuotta! <3

Yksisarvissateenkaari (Ei varmistettu)

Blogisi on niitä harvoja, joita luen yhä vielä vuosienkin jälkeen &lt;3
Minusta on ollut ihanaa huomata, kuinka hörhöily näkyy nykyään teksteistäsi, niitä saisi minun puolestani olla lisääkin :D Hörhö tunnistaa aina kaltaisensa, hih.
Pidän myös kosmetiikka- ja tyylijutuistasi, on ihanaa kun elämässä on tasapaino eri tyylisten asioiden kanssa. Kiitos blogistasi! :)

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla, kiitos, että luet! <3<3

Haha, olen sisimmässäni ehdottomasti hörhö. Tai ehkä sekoitus järkevää tieteeseen uskovaa ihmistä ja sitä hörhöä. Musta ne ei myöskään sulje toisiaan pois. Maailma olisi aika ankea paikka, jos ei pystyisi uskomaan mihinkään.

Ihanaa loppuvuotta! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.