Mitä jos sinulla ei olisi varaa syödä?

fb_venner_1.jpg

Kun menen kauppaan, suuntaan ensimmäiseksi kasvisosastolle. Täytän korini luomuomenilla (4 euroa kilo), pensasmustikoilla (3 euroa rasia) sun muilla terveellisillä herkuilla. Sen jälkeen valitsen tuoretta leipää, hummusta, pähkinöitä, öljyjä, kauramaitoa (tuplahinta lehmänmaitoon verrattuna), tofua, Härkistä, Nyhtökauraa, ehkä jotain kalaa…

Vaan mitä jos joka kerta, kun kävisit kaupassa, joutuisit valitsemaan ruokasi hinnan perusteella? Mitä jos ostaisit ne kaikkein halvimmat tuotteet? Mitä saisit koriisi? Mitä jos lapsesi jäisivät silti nälkäisiksi?

Joka kymmenes suomalaislapsi on vähävarainen. Köyhyys vaikuttaa moneen asiaan, myös siihen, millaista ruokaa lapsilleen voi tarjota. Ajatus tekee surulliseksi. Kun minä mietin, onko minulla tässä uudessa freelancerelämässäni varaa matkustaa, joku toinen miettii, onko hänellä varaa syödä. 
 
Tähän ongelmaan pureutuu Venner. Se on uudenlainen ruokapalvelu, joka auttaa vähävaraisia perheitä lahjoittamalla heille kasvisruokakasseja. Viikon kassi sisältää terveellistä, helposti valmistettavaa kasvisruokaa ja reseptejä. Ainekset riittävät seitsemään lämpimään ateriaan 4-6 hengelle. 
 
Lahjoittaisitko sinä jollekin vähävaraiselle lapselle vatsantäytettä viikoksi? Kassi maksaa 90 euroa, mutta siitä voi ostaa myös osan. Mukaan pääsee jo 15 eurolla. Auttaa voit täällä. Saat samalla itsellesi Vennerin viikon reseptiikan, jonka takana on ihana Tuulia Järvinen. Kassin voi tilata myös itselleen. <3
 
 
BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *