Mitä teille kuuluu?

Hei tyypit, mitä teille kuuluu?

Tänne kuuluu aurinkoisia päiviä, mojitoja, uusia koruja, kevään ensimmäinen mansikkakakku. Luonto riemuitsee, valkovuokot ovat peittäneet maan valkoisen hunnun alle, puiden silmut aukeavat pian, kaikkialla on elämää.

Tänne kuuluu myös vaikeita päätöksiä, väsymystä, yhtäkkiä kostuvia silmiä, hirveän paljon kaikkea. Muutoksia. On niin paljon kirjoitettavaa, mutta juuri nyt siitä kaikesta kuulee vain päiväkirja ja ystävät ruudun tällä puolen.

Niinpä annan teille kevätkuvia, hymyjä ja ajatuksen siitä, mitä olemme:

Kommentit

Pi Vellamo
Spökhus

Mietinkin että näytät siltä että sut pitää viedä kahville. Tai teelle:) Tsemppiä myllerryksiin!

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana. <3 Mennään kahville pian!

Paperikaupan tyttö

Voi, toivon sinulle vähemmän vaikeita päätöksiä ja päänsärkyä. Tilalle enemmän niitä mansikkakakkuja ja valkovuokkoja! Jaksamista <3

Anna Vihervaarasta

Ihana Jenni. <3 Kiitos tsempistä ja halit!

AKK (Ei varmistettu) http://sohvannurkassa.blogspot.com/

Hei!

Tänne kuuluu keväisen ruuhkaista. Päässä risteilee tuhansittain ajatuksia ja pitäisi saada paljon aikaiseksi ennen kuin loma alkaa. Vielä olisi myös hieman paikalleen loksauteltavaa ensi vuotta ajatellen mutta suuret palaset ovat paikallaan. (Ihan) hyvää siis.

Toivottavasti mansikkakakkujen ja muiden positiivisten asioiden osuus elämässäsi kasvaa päivä päivältä. Vaikeat päätökset ovat ikäviä, mutta jospa niidenkin takaa löytyisi jotain entistä mukavampaa. Tiedä häntä... Tsemppiä!

Anna Vihervaarasta

Yleensä palaset loksahtavat aina jossain vaiheessa kohdalleen. Joskus se tapahtuu nopeammin, joskus hitaammin. Mutta jos kuuntelee itseään, niin kaikille löytyy lopulta oma paikkansa.:)

Mäkin toivoin, että tästä vaikeasta hetkestä seuraa jotain ihanaa.:)

Suloista vappua ja kiitos tsempistä! <3

Sini ~ jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Moikka, mulle kuuluu kaikenlaista. Olen ajatellut paljon. Niinkuin aina. Nyrjätyin nilkkani viikonloppuna ja nyt sain paljon lisää aikaa ajatteluihini :) Aion tämän viikon lukea ja kirjoittaa ja tehdä kaikkea, mitä huvittaa. Iloitsen tulevasta kesästä. Ostan varmasti myös mansikoita.

Korusi ovat kauniita ja tuo ensimmäinen kuva on todella kaunis ja herkkä! Kuuntele itseäsi, olet varmasti oikealla tiellä. Rutistus!

Anna Vihervaarasta

Musta tuntuu, että ajattelen välillä oikeasti ihan liikaa. Olisi hyvä osata välillä antaa niiden ajatusten olla ja mennä vaan. Mutta toisaalta ajatteleminen on kyllä melko hyväksi, voi keksiä uusia suuntia elämälleen, noin niin kuin esimerkiksi.;)

Voi sun nilkkaa! Kurjuus.:/ Mutta varmasti on ihanaa, kun ehdit olla vähän rauhassa ja tehdä kaikkea ihanaa.

Mäkin uskon, että olen oikealla tiellä. Tai oikeastaan tiedän, että olen. Se on voimaannuttava ajatus, kaikesta huolimatta.

Halit kaunokainen!<3

annam_
anna k.

Mitä kuuluu on haastava kysymys, jos aikoo vastata jotain muuta kuin automaattisesti "ihan hyvää" tai "ei mitään ihmeempää". No, tänne kuuluu sellaista, että flunssa taitaa olla selätetty, mutta tilalle tuli allergiaoireet, kiitos lämpimien säiden ja sen, että olen ollut nyt enemmän ulkona. Kuuluu myös vähän turhautumista nykytilanteeseeni.. Toisaalta kuuluu myös paljon iloisia asioita, kuten se, että ystäväni tulee todennäköisesti viettämään meille huomenna vappua.

Voimia muutoksiin! ♥

Anna Vihervaarasta

"Mitä kuuluu" on tosiaan melko haastava kysymys aina välillä, se pitää sisällään niin paljon. 

Turhautuminen voi olla ihan hyväkin asia, se riippuu tietenkin siitä, mistä se johtuu ja voiko sille tehdä jotain. Joskus se voi olla esimerkiksi vihje siitä, että jonkin täytyy muuttua. Ja sitä kautta se voi ohjata oikeaan suuntaan.

Toivottavasti sinulla on ihana vappu!

Kiitos tsempistä, Annaseni. <3

suveliina (Ei varmistettu) http://fallenforanoldchair.blogspot.fi/

Heippa! Liian kauan on vierähtänyt edellisestä kommentista, ihan liian kauan. Huh, täällä ollaan nokka punaisena ja niiskutellaan. Gradu pitäisi palauttaa ennen vappua, jos vaikka ensi viikolla painoon. Se olisi jotain se. Pihahommia, siivousta ja onnekksi siinä välissä edes kahvittelua auringossa ja paljon jäätelöä. Ensimmäiset mansikat hain eilen torilta ja uunissa kuivuu marenkipohja. Ehkä se siinä pähkinänkuoressa. Tsemppiä vaikeisiin päätöksiin ja toivottavasti aurinko paistaa jälleen pian. Halauksia ❤

Anna Vihervaarasta

Samoin, olen ollut aika surkea blogiystävä näiden myllerrysten keskellä. 

Hurjasti onnea gradusta! Eikö ole ihana tunne saada se päätökseen?

Kiitos tsempistä ihana, aurinko paistaa kyllä nytkin, välillä kaikkea tuntuu vain olevan niin paljon. Ja vaikeita päätöksiä täytyy välillä tehdä ja niiden seuraukset kantaa, sitähän elämä on. 

Halit! <3 

suveliina (Ei varmistettu) http://fallenforanoldchair.blogspot.fi/

Mulla on ihan ihmeen tyhjä olo, vaikka tiedän, että vielä voi tulla korjattavaa tai muutoksia, mutta nyt tää hetki kun lapsi nukkuu päikkäreitä ja mieskin siellä torkkuu, olen ihan ihmeissäni, että mitäs mä nyt sitten tekisin. Ei ole gradua mitä kirjoitella, kun vain odottelen vastausta. No onneksi siihen ihmettelyyn ei mennyt liian kauan vaan lähdin käymään läpi blogeja ja vedän suklaata =)

Se on totta, vaikeita päätöksiä on joskus vain tehtävä. Joskus on vain jätettävä taakseen asioita, joista on vaikea luopua tai elää ilman, mutta kyllä ne päätökset tuovat ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin. Lopulta ihaniakin asioita taas tapahtuu, vaikka ensimmäiset askeleet olisivatkin kuinka vaikeita tahansa. Paljon halauksia ❤

mixed fuss

Meneeköhän tässä kommentointi neitsyys nyt vai onkohan se pyykki jo ylitetty aiemmin?

Nyt hyppäsi kuitenkin silmiin nuo valkovuokot ja tunne mitä en kovin usein huomaa; Suomi-ikävä! Jösses! Jos olen tykkäillyt kuvista blogissasi muutenkin on pakko myöntää, että valkovuokkokuva on ehkâ kaunein :)
Muuten kuuluu... Ihan ok. Hieman myllerrystä, lähinnä oman pään sisällä. Nyt haetaan uutta puhtia elämisen opetteluun, aikaa laittaa itsensä myös kuntoon, oppia nauttimaan pienestä ja rakastua taas omaan elämäänsä uudelleen. 

Toivon aurikoisia hetkiä sinne ja tsemppiä tuleviin! Latteaa, mutta totta: kaikella on tapana suttaantua kyllä, elämä kantaa aina :)

Anna Vihervaarasta

Hei Kat-1!

Luulen, että kommentointineitsyys meni nyt.;) Ja aivan ihanaa, kun kommentoit! On niin kiva kuulla lukijoista ja saada jotain ideaa siitä, keitä siellä ruudun toisella puolella on. <3

Täällä on nyt maa kaikkialla täynnä valkovuokkomattoja. Maailma näyttää hetken satumaiselta, kevät on niin kaunista aikaa.

Myllerrykset voivat olla usein tosi hyvä juttu, vaikkei se aina ehkä siltä tunnukaan. Jostainhan ne tulevat, jotain on aina välillä tarvetta muuttaa, oli se sitten ihan jotain konkreettista tai vain omat ajatukset tai tapa ajatella.

Oma elämä on kaikki, mitä meillä on. Ja jokaisen elämä on omanlaisensa. Sen kauneuden huomaa todella hyvin niissä pienissä asioissa, vaikka nyt valkovuokoissa. Tai puiden varovasti aukeavissa lehdissä. Tai siinä, miltä ilma tuoksuu sateen jälkeen. Luonto on minulle valtava voimanlähde. Siellä huomaa, miten kaunis tämä maailma on ja miten pieni itse. Hyvällä tavalla.

Elämä kantaa, olet oikeassa. Siihen pitää vain muistaa uskoa myös niinä huonompina hetkinä.

Tsemppiä sinullekin ja ihania aurinkoisia päiviä! :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.