Mitä teille kuuluu?

kuva-33.JPG

Hei tyypit, mitä teille kuuluu?

Tänne kuuluu aurinkoisia päiviä, mojitoja, uusia koruja, kevään ensimmäinen mansikkakakku. Luonto riemuitsee, valkovuokot ovat peittäneet maan valkoisen hunnun alle, puiden silmut aukeavat pian, kaikkialla on elämää.

kuva-31.JPG

kuva-30.jpg

kuva-34.jpg

Tänne kuuluu myös vaikeita päätöksiä, väsymystä, yhtäkkiä kostuvia silmiä, hirveän paljon kaikkea. Muutoksia. On niin paljon kirjoitettavaa, mutta juuri nyt siitä kaikesta kuulee vain päiväkirja ja ystävät ruudun tällä puolen.

kuva-35.JPG

Niinpä annan teille kevätkuvia, hymyjä ja ajatuksen siitä, mitä olemme:

7bfccc86269032ecf2db5068ebbf01f8.jpg

Kommentit (15)
 1. Meneeköhän tässä kommentointi neitsyys nyt vai onkohan se pyykki jo ylitetty aiemmin?

  Nyt hyppäsi kuitenkin silmiin nuo valkovuokot ja tunne mitä en kovin usein huomaa; Suomi-ikävä! Jösses! Jos olen tykkäillyt kuvista blogissasi muutenkin on pakko myöntää, että valkovuokkokuva on ehkâ kaunein 🙂
  Muuten kuuluu… Ihan ok. Hieman myllerrystä, lähinnä oman pään sisällä. Nyt haetaan uutta puhtia elämisen opetteluun, aikaa laittaa itsensä myös kuntoon, oppia nauttimaan pienestä ja rakastua taas omaan elämäänsä uudelleen. 

  Toivon aurikoisia hetkiä sinne ja tsemppiä tuleviin! Latteaa, mutta totta: kaikella on tapana suttaantua kyllä, elämä kantaa aina 🙂

  1. Hei Kat-1!

   Luulen, että kommentointineitsyys meni nyt.;) Ja aivan ihanaa, kun kommentoit! On niin kiva kuulla lukijoista ja saada jotain ideaa siitä, keitä siellä ruudun toisella puolella on. <3

   Täällä on nyt maa kaikkialla täynnä valkovuokkomattoja. Maailma näyttää hetken satumaiselta, kevät on niin kaunista aikaa.

   Myllerrykset voivat olla usein tosi hyvä juttu, vaikkei se aina ehkä siltä tunnukaan. Jostainhan ne tulevat, jotain on aina välillä tarvetta muuttaa, oli se sitten ihan jotain konkreettista tai vain omat ajatukset tai tapa ajatella.

   Oma elämä on kaikki, mitä meillä on. Ja jokaisen elämä on omanlaisensa. Sen kauneuden huomaa todella hyvin niissä pienissä asioissa, vaikka nyt valkovuokoissa. Tai puiden varovasti aukeavissa lehdissä. Tai siinä, miltä ilma tuoksuu sateen jälkeen. Luonto on minulle valtava voimanlähde. Siellä huomaa, miten kaunis tämä maailma on ja miten pieni itse. Hyvällä tavalla.

   Elämä kantaa, olet oikeassa. Siihen pitää vain muistaa uskoa myös niinä huonompina hetkinä.

   Tsemppiä sinullekin ja ihania aurinkoisia päiviä! 🙂

 2. Heippa! Liian kauan on vierähtänyt edellisestä kommentista, ihan liian kauan. Huh, täällä ollaan nokka punaisena ja niiskutellaan. Gradu pitäisi palauttaa ennen vappua, jos vaikka ensi viikolla painoon. Se olisi jotain se. Pihahommia, siivousta ja onnekksi siinä välissä edes kahvittelua auringossa ja paljon jäätelöä. Ensimmäiset mansikat hain eilen torilta ja uunissa kuivuu marenkipohja. Ehkä se siinä pähkinänkuoressa. Tsemppiä vaikeisiin päätöksiin ja toivottavasti aurinko paistaa jälleen pian. Halauksia ❤

  1. Samoin, olen ollut aika surkea blogiystävä näiden myllerrysten keskellä. 

   Hurjasti onnea gradusta! Eikö ole ihana tunne saada se päätökseen?

   Kiitos tsempistä ihana, aurinko paistaa kyllä nytkin, välillä kaikkea tuntuu vain olevan niin paljon. Ja vaikeita päätöksiä täytyy välillä tehdä ja niiden seuraukset kantaa, sitähän elämä on. 

   Halit! <3 

   1. Mulla on ihan ihmeen tyhjä olo, vaikka tiedän, että vielä voi tulla korjattavaa tai muutoksia, mutta nyt tää hetki kun lapsi nukkuu päikkäreitä ja mieskin siellä torkkuu, olen ihan ihmeissäni, että mitäs mä nyt sitten tekisin. Ei ole gradua mitä kirjoitella, kun vain odottelen vastausta. No onneksi siihen ihmettelyyn ei mennyt liian kauan vaan lähdin käymään läpi blogeja ja vedän suklaata =)

    Se on totta, vaikeita päätöksiä on joskus vain tehtävä. Joskus on vain jätettävä taakseen asioita, joista on vaikea luopua tai elää ilman, mutta kyllä ne päätökset tuovat ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin. Lopulta ihaniakin asioita taas tapahtuu, vaikka ensimmäiset askeleet olisivatkin kuinka vaikeita tahansa. Paljon halauksia ❤

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *