Miten matkustaa vastuullisesti? Kuuntele uusi Lily Talks -podcast!

Lissabon_vastuullinen matkailu.JPG

Suuri osa meistä varmasti haluaisi matkustaa vastuullisesti ja tuoda matkakohteeseensa enemmän hyvää kuin pahaa. Aina se ei vain onnistu ja ajattelemattomuuttaan saattaa tehdä tyhmyyksiä. Itsekin olen silitellyt norsuvauvaa Bangkokissa sen enempää asiaa ajattelematta ja valinnut lennot hinta edellä.

Sen sijaan en ole tullut ajatelleeksi, että yöpyminen paikallisen perheen pitämässä hotellissa on vastuullinen teko – ja airbnb-majoitus välttämättä ei.

Miten sitten matkakohteessa voisi toimia mahdollisimman reilusti niin paikallisten kuin ympäristön ja eläintenkin kannalta? Siitä kutsuin keskustelemaan Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtajan Mia Halménin ja Archie gone Lebanon -matkabloggaajan Inka Khanjin. He kertovat muun muassa, miksi Lissabonissa kannattaa harkita tarkkaan majoitusmuotoaan, missä kannattaa välttää uima-altaita ja miten lentopäästöjään voi kompensoida.

Kuuntele podcast tästä:

Mitä pidit tästä jaksosta? Anna palautetta tästä linkistä. Kaikkien 31.10. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *