Muutama kuva uudesta kodista

IMG_1452.png

147013D4-B2B8-4D0A-9643-38A0B9C822AD.jpg

421487B9-43F3-4C7F-BCDF-C81FCC5877E5.jpg

IMG_1443.png

 

Tiedättekö, joskus sitä löytää itsensä paikasta, joka tuntuu ihan oikealta, ihan just sulta. Tämä koti on sellainen paikka. 

Suunnilleen kaikki sisustuspulmani ratkesivat, kun astuin ovesta sisään muuttokuormineni (okei, toki muutama vielä on, mutta ne ovat aika pieniä). Tiesin vain vaistomaisesti, miltä täällä kuuluu näyttää. Rauhalliselta, seesteiseltä, pääosin vaalealta, mutta toki jotain väriä tarvitaan . Vähän boholta, tietenkin. Ei kyseessä muuten olisi minun kotini. 

Viidakon alku kasvaa ikkunalaudoilla (kyllä, täällä on sellaiset, täydellistä). Muutama huonekalu, kori ja valaisin vielä puuttuu. Ehkä jokin taulu seinälle, ehkä ei. Mietin niitä vielä. Pitkään oli koko ajan niin hirveä kiire, kauheasti suunniteltavaa ja tehtävää. Nyt tuntuu, että voi taas hengittää, ainakin, mitä kotiin tulee. Olla vain ja katsoa rauhassa. Antaa oikeiden esineiden tulla luo, sillä olen varma: ne tulevat.

Luin tällä viikolla hyvän neuvon: Nauti tästä. Siitä, mikä on hyvin nyt. Älä mieti sitä, mikä puuttuu tai mikä on erilailla kuin toivoisit. Vain sitä, mikä on hyvin. Elämän voi elää kaivaten aina jotain lisää. Tai sen voi elää onnellisena siitä, mitä on. 

Me lähdemme nyt nauttimaan pakkasesta ja lumesta ja kaikesta uudesta. Kerroinko jo, että taidan rakastaa helmikuita?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (12)
  1. Tosi kaunista ja ihan sun näköistä. <3

  2. Niin kauniita viboja oleva koti ja ihanaa, että se todella tuntuu Kodilta! <3 Lisää kuvia odotellessa! Kiitos myös kauniin oivalluksen jakamisesta, taas jaksaa!

    Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *