My home, my jungle

Juuri nyt kiinnostaa viidakkokoti. Ei siis mikään Tarzanin viidakossa sijaitseva asumus, vaan sisälle tuotu kasvipaljous. 

Olen aina rakastanut kasveja ja olen suht hyvä pitämään ne hengissäkin. Toisin sanoen ne joko kuolevat heti tai sopeutuvat seuraani. Luonnonvalintaa se.

Uuteen kotiin haluaisin erityisesti isoja kasveja ja kasvirykelmiä. Ehkä nostan osan seinälle tai ripustan ne roikkumaan amppeleista. Ainakin jättikaktus on saatava. Himoitsen myös mahdollisimman isoa palmua. 

Että sellaista. 

 

Kuvat lainattu Pinterestistä.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Mä rakastan viherkasveja. Näiden suhteen enemmän on enemmän. Jo ensimmäisessä omassa kodissani 18-vuotiaana, mä aloin kerätä itselleni kasvikavereita. Osa joutui matkan varrella uudelle omistajalle muuttojen yhteydessä ja osa on luovuttanut, mutta muutama sitkeä sissi on jatkanut matkassani jo yli 10 vuotta. Jokaisen uuden kodin kohdalla seuraillaan miten kasvikaverit sopeutuvat ja hankitaan lisää kavereita. Etenkin noiden iäkkäämpien kohdalla olen ihan sydän syrjällään aina muuton yhteydessä. Uusista joidenkin kanssa synkkaa heti ja toiset ei koskaan puhkea kukoistukseen.

Anna Vihervaarasta

Sama!!! Mua ainoastaan huolettaa, että miten ne kaikki jättikasvit (omistan jo yhden) mahtuvat mun pieneen kaksiooni.:D

Kasvit ovat ihania. <3 Kivaa iltaa!

Viherkasvit ovat ihania. Olohuoneeseen hankittiin juuri yli metrinen kultapalmu, jonka pitäisi kauniin ulkonäön lisäksi puhdistaa ilmaa. Enempikin viidakkomaisuus houkuttaa.

Anna Vihervaarasta

Niin ovat! Ja juuri kultapalmu on munkin hankintalistallani.:)

unipallero (Ei varmistettu) https://notsodamnmainstream.blogspot.fi/

Ihania inspiskuvia! Tuollainen kasvipaljous himottaisi täälläkin, mutta 30-neliöisessä yksiössä kasvikumppaneille ei ole hirveästi tilaa – etenkään, kun tuo ihmiskumppani valtaa kummasti tilaa :D

Anna Vihervaarasta

:D Munkin uusi koti on vain 37,5 neliötä...Mutta ehkä keksin luovia ratkaisuja. Kerron sitten!

Kivannäköistä, muttei mahdollista kaikkiin koteihin. Valoa ei vaan ole tarpeeksi!

Sucette
ce petit cœur

Jep, mun huone nykyisessä kimppakämpässä ei mahdollista viidakkoa, ja se jos mikä surettaa. :( Melkein odotan jo, että vuokrasopimus loppuisi, ja saisi perustaa viidakon!

Anna Vihervaarasta

Viidakot kunniaan! :) 

Anna Vihervaarasta

Se on totta. Mä täällä vain fiilistelen, katsotaan, miten todellisuudessa käy siellä uudessa kodissa.:)

Nettanen

Mäkin haluaisin vielä lisää kasveja! Peikonlehti kiinnostelee tällä hetkellä eniten. Tosin mietin vain, että jos kasveja on paljon ja osa niistä vaativia, niin sehän vaikuttaa jo matkusteluunkin - pitää ihan oikeasti hankkia se kukkienkastelija :D Meidän pitää jo nyt hankkia hoitaja koiralle ja kissalle, mistäköhän sitä löytäisi hoitajan vielä viidakollekin :)

iidis
Varpain jaloin

Monet kasvit onneksi pärjää hyvin kaksikin viikkoa kastelematta ja mehikasvit jopa kuukauden :) Meillä on panostettu juurikin näihin vähään tyytyviin sitkeisiin sisseihin. Yuccat, peikonlehti, rahapuu ja aralia on meillä kestäneet vuosia vaihdellen valoisissa ja pimeämmissä asunnoissa ja hyvin vaihtelevalla huolenpidolla (esim vastasyntyneen kanssa en kauheasti muistanut kasvikavereita hoitaa). Kasveille hankimme hoidon yhtenä kesänä, kun olimme 2kk 2vko pois kotoa, muuten ovat pärjänneet lomareissujen ajat omillaan.

ReetaJohanna (Ei varmistettu) http://www.menaiset.fi/blogit/vakka-kantensa-valitsee

Nykyään löytyy kaikenmoisia pullosysteemejä, mitkä tökätään ylösalaisin ruukkuun ja sieltä tulee sopivasti vettä loman aikan. Löytyy lasisia "disainer" pulloja, mutta muovipullo ajaa saman asian eli pullo täyteen vettä ja nopeasti ylösalaisin multaan. Googlettamalla löytyy :)

Anna Vihervaarasta

Hei jes, matkusteluongelmahan onkin jo ratkaistu täällä! <3

Anna Vihervaarasta

Peikonlehti on ihana klassikko.:) Hmm, mä en ole ikinä miettinyt tätä matkustelun kannalta...naapuri?;)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.