Nainen, joka kuvitti Vihervaaran

Kun perustin tämän blogin, pyysin ystävääni Jonna Koivumäkeä suunnittelemaan sille bannerin. Selitin epämääräisesti haluavani jotain kepeää ja kaunista, jotain minun näköistäni. Päässäni vilisi sikin sokin kukkamekkoja, käsinkirjoitettua tekstiä, teekuppeja, pilvenhattaroita, syötäviä hattaroita - mutten osannut pukea ajatuksiani sanoiksi.

Arvatkaa mitä sitten sain? Jotain, jota en itse olisi koskaan osannut kuvitella, mutta joka oli silti juuri oikein. Ihan minua. Kiitos Jonna-ihana, tiedän, että luet tämän. ♥

Jonna on helsinkiläinen kuvittaja, joka asuu värikkäässä kivitalossa korkean mäen päällä, näyttää Lumikilta ja rakastaa korvapuusteja ja pitkiä yöunia. Hänen kynästään syntyy värikkäitä ja leikkisiä kuvituksia, jotka kertovat omaa visuaalista tarinaansa, muistuttavat lapsuudesta ja ovat taidetta, jonka jokainen voi tulkita tavallaan. 

Jonna on kuvittanut muun muassa Kirsi Räisäsen ja Jouko Lestisen Kyllin hyvä -kirjan kannen, josta vinkkasin jo pari postausta sitten. Kirja pureutuu nykypäivän työelämän suorituskulttuuriin ja kelpaamattomuuden tunteisiin. Suosittelen lukemaan sen, jos et osaa sanoa ei, muserrut työkuormasi alle tai teet jatkuvasti ylitöitä, oli syy mikä hyvänsä.

Ollaan ihania ja muistetaan suloisia ystäviämme!

 

Kommentit

Maya

Kun ystäväpiirin jäsenille tulee vuosien mittaan lisää ikää ja jokainen löytää sen oman alansa, on välillä sykähdyttävän ihanaa pysähtyä pohtimaan, miten monen alan taitureita omista ystävistä löytyykään! :) Omasta porukastani löytyy niin esteetikkoa, kielineroa kuin kasvatustieteilijääkin. :)

Anna Vihervaarasta

No niinpä, ihan mahtavaa, kun on niin ihania ystäviä.:)

Kivaa iltaa!

Paperikaupan tyttö

Ihana Jonna ja Jonnan kuvitukset <3

Anna Vihervaarasta

On se niin taitava. <3

annam_
anna k.

Sinulla on taitava ystävä! Tuo kirjan kansi on aika oivallinen, varmasti monista tuntuu joskus siltä että täytyy juosta peili ja kello kädessä nuoralla. Saatanpa jossain välissä lukaista tuonkin kirjan (:

 

Anna Vihervaarasta

Niin on, supertaitava.:) Olisipa ihanaa osata itsekin kuvittaa!

Minusta tuo kansi on ihanan samaistuttava, tykkään Jonnan tyylistä kauheasti. Ja välillä tosiaan tuntuu juuri siltä kuin kuvan tytöstä.:)

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Muistan, kun tulin ensimmäisen kerran tänne, niin huokaisin ihastuksesta nähdessäni bannerin. Todella onnistunut on siis! :)

Arvaas mitä, mun piti muutenkin tulla heti kertomaan. Olin nimittäin tänään mun ystävän kanssa taas siellä hylätyillä huviloilla. Inspiroiduttiin sun kuvista. OIlaan oltu aiemminkin kuvailemassa siellä. Ystäväni on järjestämässä valokuvanäyttelyä ja kuvasi sinne. Itse otin kuvia vain puhelimella, koska toimin avustajana ja mallina osassa kuvia. Oli ihan huikea tunnelma! Hyvä, että lumi suli pois (hassua sanoa näin). Yritän ehtiä laittaa instaan jossain vaiheessa kuvia ja muistaa vinkata sitten siitä näyttelystä.

Ihanaa viikon jatkoa! :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) On aika huippua, kun joku osaa pukea ajatuksesi kuvaksi. <3

Hei mahtavaa! Laita heti Instaan, niin pääsen mäkin taas fiilistelemään. Se on kyllä niin jännä paikka, jotenkin kaunis ja aavemainen samalla kertaa.

Ja kerro sitten näyttelystä, se olisi kyllä tosi kiva käydä katsomassa.:)

Ihanaa iltaa sulle!

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Täytyypä hankkia tuo kirja jostain käsiini! Terveisin nimimerkki "Vähän taas työpäivä venähti"

Anna Vihervaarasta

Hih, ei se ehkä niin vaarallista ole, jos välillä venähtää. Mutta ihan mielenkiintoinen kirja kyllä.:)

Ihanaa, kun joulu ja loma lähestyy!

Aurinkoa päivään!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.