Narsisseja ja ajatuksia

 

Tiedättekö, kaipaan aina välillä niitä menneitä, rosoisempia blogiaikoja. Niitä, kun tänne saattoi kirjoittaa, mitä nyt mieleen juolahti ilman sen suurempaa näkökulmaa tai hiottuja kuvia. Tietenkin niin voi edelleen tehdä, mutta itse en ole ihan kauheasti lähiaikoina tehnyt. 

Aloin miettiä tätä, kun minulta kysyttiin, miksi aikoinaan aloitin bloggaamisen. Vastaus ei ole mitään erityisen hienoa ja sillä ei ole mitään tekemistä maineen ja mammonan kanssa tai edes vaikuttamisen kanssa. Perustin blogin yksinkertaisesti siksi, että halusin jakaa kauniita, inspiroivia asioita, pääosin pieniä sellaisia. Niistä rakastin ja rakastan myös itse lukea blogeista. Mistä päästäänkin narsisseihin. 

Saan hirveästi iloa kukista ja muista pienistä asioista, jotka tekevät arjesta vähän hurmaavampaa. Ostin nuo narsissit eilen, kun päätin, että päivä on käännettävä jotenkin hyväksi. Eilen oli näes yksi niitä päiviä, jolloin vähän kaikki menee toisin kuin toivoisi. Ei mitään isoa, ärsyttäviä arjen sattumuksia vain: menin pankkiin ja konttori oli lopetettu, matkustin toiseen konttoriin ja sain kuulla, että sinne toimittamastani paperista saattaa puuttua leima, josta syystä paperi ehkä palautetaan minulle viikon päästä postissa (vuosi 2018...), lounaalla oli tarjolla kolme liharuokaa ja ainoa kasvisruoka oli käristetty rasvassa ja kuorrutettu rasvan ja vehnäjauhon seoksella juuri kun kaipasin jotain raikasta, pari jo sopimaani lehtihaastattelua peruuntui...tällaisia pieniä.

Koska uskon vetovoiman lakiin ja siihen, että omasta fiiliksestä on pääasiassa vastuussa itse, marssin ostamaan niitä narsisseja. Nyt ne kaunistavat parvekettani, joka kaipaa kipeästi sisustussuunnittelua. Narsissien lisäksi siellä pitää majaa muutama omenalaatikko ja sukset.

 

 

Hauskaa on, että tänä aamuna Facebook lähetti minulle muiston. Narsisseja, jotka kuvasin viisi vuotta sitten. Vaikka moni asia muuttuu ja me muutumme, jotkin asiat eivät muutu. 

Eilen illalla lähdin koirien kanssa metsään, katselin kuun nousemista taivaalle ja mietin, että juuri näin olen tehnyt aika pitkään ja edelleen juuri näin on hyvä. On jotenkin lohdullista, että elämässä on tiettyjä peruspilareita, jotka eivät muutu, vaikka kaikki muu muuttuisi. Niin kuin nyt rakkaus narsisseihin ja metsiin hämärän aikaan. 

 

 

Ihanaa viikonloppua murmelit! Kertokaahan, onko teistä kiva lukea tällaisia ei-niin-suunniteltuja tekstejä, vai miellyttävätkö harkitut ajatukset enemmän? 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Ei niin suunnitellut asiathan ovat elämässäkin parasta, spontaanit illat ystävän seurassa tai iloiset yllätykset! Eli peukku ei niin suunnitelluille fiilispostauksille. :)

Anna Vihervaarasta

Jee, huippua! :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Rakastan lukea niitä rosoisia ja ei-suunniteltua tekstejä, ihan arjen tavallisista jutuista. Välillä on tietenkin ihana lukea oikein ajatuksella kirjoitettuja, harkittujakin tekstejä. Ehkä molempi parempi - sun tekstit on joka tapauksessa yhtä mieleenpainuvia, aina! pus.
Ja sinun asunto näyttää niin kauniille! Ihanaa viikonloppua sinne kotikoloon <3

Anna Vihervaarasta

Mahtavaa, kiitos ihana! <3

Berriesforbreakfast

Tälläset postaukset on just ihania! Muutin vähän aikaa sitten omilleni ja täällä asuessa oon tajunnut, miten paljon kukat ilahduttaakaan. Nyt munkin on pakko päästä ostaan narsisseja!

Anna Vihervaarasta

Jee! Mäkin tykkään.:) Narsissit on parasta just nyt!

Jizda (Ei varmistettu)

Nää ei niin sliipatut postaukset on just parhaita!

Anna Vihervaarasta

Jes, mä olen samaa mieltä! Tai niitä on ihanin tehdä.:)

Just ihania nämä!! Ja sun kämppä on niin kotoisan näköinen. Ah ihanuutta

Anna Vihervaarasta

Jee, kiitos! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Nää on just parhaita! Minun mieleen spontaani = aito. Hiotusta häviää jokaisella hiontakerralla aina kerros aitoutta pois, niin se vaan menee. Ei muuta kun näitä lisää! Mulla ainakin oli jo ikävä tällästä tekstiä ;D

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla! Näitä tulee nyt ihan varmasti lisää. :)

Kide (Ei varmistettu) https://lusikkalaatikko.blogspot.fi/

Tykkään lukea molemman tyylisiä tekstejä, ehdottomasti peukku myös fiilisteleville ajatuksenvirtateksteille! Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Anna Vihervaarasta

Huippua! Ihanaa viikkoa! :)

Herra J
in medias res

Pidän myös sekä "suunnitelluista" että "suunnittelemattomista" teksteistäsi. Spontaanit ja loppuun asti hiotut tekstit mahtuvat molemmat varmasti tänne. Lisäksi kirjoitustyylisi, -taitosi ja yleinen tyylitajusi saavat minut lukemaan tekstisi hiomisen tasosta riippumatta :)

Anna Vihervaarasta

Ihanaa, kiitos! :)  Tuli niin hyvä mieli tästä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä, jos tämä on eisuunniteltu postaus, niin näistä tykkään ja tällaisia haluan seurata.

Anna Vihervaarasta

Joo on! Kirjoitin tämän lauantaiaamuna metodilla: mitä nyt mieleen juolahtaa. Ihanaa, jos tykkäät! :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu) http://www.menaiset.fi/blogit/vakka-kantensa-valitsee

Tuli hyvä mieli. Kiitos &lt;3

Anna Vihervaarasta

Kiitos sulle! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.