Netflix-suositus Halloweeniin: pelottavin kauhusarja hetkeen

the-haunting-of-hill-house-otsikko-e1540106365700.jpg

Vanha talo, jossa on jotain pahasti vialla. Pahaa-aavistamaton perhe, joka muuttaa sinne. Päivällä kaikki on hyvin. Sitten laskeutuu yö.

The Haunting of Hill House on Netflixin uusi kauhusarja ja kliseisestä lähtöasetelmastaan huolimatta melkoisen pelottava sellainen – ja kaikkea muuta kuin yksinkertainen.

En katso kauhuleffoja, mutta jostain syystä seuraan tyytyväisenä kauhusarjoja. Jos siihen liittyy yliluonnollisia olentoja, oli kyse sitten hengistä, riivaajista, zombieista, vampyyreista, ihmissusista, noidista…olen luultavasti nähnyt sen. Kerroinhan, olen nörtti. (Tiedän myös, millä haltiankielisellä salasanalla Morian portti aukeaa, fyi). 

The Haunting of Hill Housea katsoakseen ei tosin tarvitse olla erityisen hyvällä mielikuvituksella varustettu ihminen. Sarja on karmiva. Se tapahtuu kahdessa ajassa: 1990-luvulla Hill Housessa ja nykyhetkessä ympäri Amerikan maata. Seitsenhenkinen perhe, jonka aika talossa päättyi tragediaan ja joka hajosi. Heistä toisia talo ei juuri koskettanut. Toiset se tuhosi. Mitä on jäljellä, millaiseksi elämä muodostuu, jos viettää lapsuutensa pahassa talossa? Ja onko kyse sittenkään vain talosta vai kulkeeko pahuus perheen mukana?

Annan yhden neuvon: älä katso tätä yksin. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *