Niin paljon onnea

Mietin viime viikolla, miten helposti sitä muistaakaan juuri sen yhden asian, mikä elämästä ehkä puuttuu, ja unohtaa sen kaiken, mitä on, sen kaiken onnen.

Uskon tosi vahvasti asenteen voimaan. Eli ajattelen, että elämänasenne vaikuttaa onnellisuuteen. Se, mihin keskittyy, kasvaa. Jos keskittyy hyviin asioihin, näkee niitä koko ajan enemmän. Jos taas huonoihin – no varmasti jokainen löytää elämästään niitäkin.

Elämässä kaikki on muuttuvaista, mikään ei ole ikuista. Jos nyt asiat ovat kehnonlaisesti, se ei tarkoita, että ne ovat sitä ensi vuonnakin. Näin maanantaina on mielestäni ihana ajatus, että jokainen päivä on uusi mysteeri. Koskaan ei voi tietää, mitä päivän aika tapahtuu ja mihin se kaikki vielä vie.

Seikkailua, sitä tämä elämä on.

Tänään olen innoissani tenniksestä, jota pelasin eilen ensimmäistä kertaa vuosiin. Tai pallottelin, on ehkä kuvaavampi sana. Käsiin sattuu, enkä pysty nostamaan mitään painavaa, mutta ei se mitään. Olen aika varma, että kohtaamme tennispallon kanssa jatkossakin.

Aurinko, kevät, puissa on jo silmut. Vaikka tänään puhaltaakin hyytävä viima ja maailma on harmaa, pian kevät näyttää voimansa jälleen. Talven aika on tältä erää ohi, vähän se vielä luimistelee, näyttää viimeisiä voimiaan. Mutta kevät kyllä päihittää sen.

Aamiaiset ja ystävät, koirat ja koti, työ ja terveys. Niin paljon onnea.

Ja näin jo krookuksia ja lumikelloja. Puutarhuri sisälläni sädehtii.

PODCASTBLOGLOVININSTAGRAM

Kommentit (4)
 1. ” — miten helposti sitä muistaakaan juuri sen yhden asian, mikä elämästä ehkä puuttuu, ja unohtaa sen kaiken, mitä on, sen kaiken onnen.” Kaipasin tätä just nyt tosi paljon. Kiitos. <3

  1. Ihanaa Saranda! <3 Ja just näin se on.

   Kivaa päivää!

 2. Tätä oli niin ihana lukea ja kauniita kuvia katsella!:) Itse ajattelen ja tunnen samoin. Omaa onnellisuuttani ja elämänlaatuani parantaa ehdottomasti se, että osaan nauttia pienistä asioista joka päivä 🙂 Tänään nautin mm eilen siivotusta kodista, aloittamastani uudesta romaanista ja iltapäivän joogatunnista.

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Pienillä asioilla on oikeasti tosi iso merkitys. 🙂 Päiväsi kuulostaa ihanalta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *