Note to myself: Jotain on aina tulossa

Lomailin tänä vuonna koko heinäkuun eli pidin yrittäjänä ensimmäistä kertaa pitkän loman. Koska yritykseni on yhtä kuin työpanokseni, en saanut heinäkuulta minkäänlaisia tuloja.

Elokuun alussa palasin lomalta ja ajattelin, että nyt aletaan tehdä täysillä töitä – vaan sitten niitä töitä ei ihan hirveästi ollutkaan. Joka aamu avasin sormet ristissä meilin. Ja joka aamu petyin ja huoleni kasvoi. Hommia toki oli, mutta ei lainkaan niin paljon kuin mihin olin tottunut.

Tässä mielentilassani unohdin täysin, että hiljaisia aikoja on tämän parin vuoden yrittäjyyteni aikana ollut ennenkin – ja aina niitä ovat seuranneet kiireiset ajat. Olen luonteeltani melkoinen huolehtija ja lisäksi omaan vilkkaan mielikuvituksen, joten maalailin päässäni kauhukuvia siitä, miten korona on nyt iskenyt tähänkin alaan ja minut on täysin unohdettu.

Vietin siis elokuun suurelta osin stressin vallassa, vaikka yrittäjäkonkarit olivatkin neuvoneet: nauti hiljaisista ajoista, pian taas tapahtuu.

Sitten tuli syyskuu, ja meilini räjähti. Töitä tulvi ovista ja ikkunoista. (Olisi vain kannattanut lööbailla se elokuu.)

Jotain on aina tulossa, eikä sinua ole unohdettu. 

Entäs rakkaus sitten? Vuosi sitten selailin Tinderiä totaalisen tuskastuneena ja mietin, että voisin todellakin viettää iltani paremminkin kuin pläräämällä ventovieraiden kuvia, joista yksikään ei tuntunut yhtään oikealta.

Ärsyyntyneenä menin sitten ja poistin koko sovelluksen ja sen mukana kaikki vääriltä tuntuneet matchini.

Viikon kuluttua latasin sovelluksen uudelleen. Ehdin selailla sitä muutaman päivän, kun kohdallani sattui komea, urheilullinen, ulkoilusta ja koirista tykkäävä mies (olen tapaillut myös miehiä, jotka eivät ole tykänneet koirista, ulkoilusta tai urheilusta, joten nämä ovat tärkeitä pointteja), josta ajattelin heti: HELL YES!  Siitä lähtien olenkin sitten hengaillut tuon tyypin kanssa.

Ja arvatkaa: häneltä löytyi jopa purjevene. Postauksen kuva on yhteiseltä kesälomapurjehdukseltamme. Tätä jos mitä kutsun onnistuneeksi manifestoinniksi.

Jotain on aina tulossa myös silloin, kun tuntuu, että universumi on täysin unohtanut sinut, et koskaan enää kohtaa ketään kiinnostavaa ihmistä, kaikille muille tapahtuu ja oma elämäsi vain junnaa paikallaan.

Jotain on aina tulossa. Luota siihen ja mene nauttimaan elämästäsi.

BLOGLOVIN, INSTAGRAM

Kommentit (5)
  1. Ihana erityisesti tuo loppuosa ja viimeinen kappale! Tätä viestiä tarvisin itse juuri tänään, kiitos! ❤

  2. Sirpa Issakainen
    23.9.2020, 18:26

    Hyvä Anna, ensinnäkin lomailusta ! Ja tietty parisuhteesta myös 😉

    1. Kiitos Sirpa! 🙂 Ehkä ensi vuonna onnistun myös lomalta paluussa vähän paremmin. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *