Nuoren suunnittelijan uniikkeja kierrätysvaatteita

Nyt kun päästiin taas puhumaan vastuullisuudesta ja vaatteista, saatte kuulla lahjakkaan serkkuni Oona Kauhalan ryijyliiveistä. Oona (ei muuten kuvassa) opiskelee viimeistä kevättä vaatemuotoilua Hämeen ammattikorkeakoulussa ja teki lopputyönään kuvien liivit ja ylimmässä kuvassa näkyvän mekon. 

Vaatteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja Oona työskenteleekin materiaalilähtöisesti. 

”Minusta on tärkeää hyödyntää kierrätysmateriaaleja, sillä maailmasta löytyy jo niin paljon tavaraa. Tykkään antaa uuden elämän sisustuskankaille vaatteen muodossa”, Oona sanoo. 

Mekon materiaali on kirppikseltä löytynyt gobeliinikangas, ja liivi on tehty vanhasta seinäryijystä. 

Kuvien vaatteet ovat mallikappaleita, mutta ainakin ryijyliivejä Oona aikoo valmistaa lisää myyntiin. Häneltä voi myös kysellä tilaustöitä: okauhala at gmail.com, Oona on myös Instagramissa nimellä @oonakauhala.

Haluaisin itse tuollaisen liivin.<3 Mitäs tykkäätte?

 

PODCASTBLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Nettanen

Olin katsomassa opiskelijoiden muotinäytöstä, jossa nämä olivat esillä. Nämä olivat ehdottomasti minun ja ystäväni suosikit näytöksen kaikista vaatteista, aivan ihania! <3 Jäin myös haaveilemaan tuollaisesta liivistä, upea :)

Anna Vihervaarasta

Sama! Olin myös siellä näytöksessä, ja musta Oonan vaatteet olivat ehdottomasti parhaat (enkä sano näin vain, koska serkku <3).

 

Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.