Onnellisten hetkien mekko

 

IMG_4650 5.jpg

 

Sininen ovi ja valkoinen mekko, täydellinen yhdistelmä. Vielä kun olisin vähän päivettynyt, ajattelin. Ja sitten yritin korjata asian unohtamalla aurinkorasvan. Ei kannata.

Tämä kaupunki on sisältä värikäs. Joskus oli joku, joka laatoitti näiden talojen seinät, maalasi ovet kirkkailla ja pastelleilla, lisäsi seiniin koloja ja niihin pieniä takorautaparvekkeita. Niillä parvekkeilla rönsyilee kukkia ja kaiteiden väleistä kurkkii reviiriään vahtivia koiria ja viehkeitä, viirusilmäisiä kissoja. 

Niiden talojen välissä kävelin tässä mekossa, kultaisissa sandaaleissa ja Nykistä joskus kauan sitten ostettu punottu kassi olalla. 

Laukun metallikoristeet painoivat olkapäihini jäljet, eivätkä sandaalien sileät pohjat pitäneet kovin hyvin jyrkkien alamäkien liukkaalla kivetyksellä.

Olin kovin onnellinen. 

 

Kuva: Karita Sainio

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (4)
  1. Joskus mietin, että miksi Suomessa kivitalot/talot eivät ole yhtä värikkäitä ja pinnoiltaan erikoisia kuin jossain maissa, esimerkiksi juuri siellä Lissabonissa.

    Mutta toisaalta, me saatettaisiin pitää värejä/pintoja itsestäänselvyytenä eikä nähtäisi niitä enää niin kauniina, jos nähtäisiin ne päivittäin. Siksi on hyvä silloin tällöin matkustaa värien äärelle, eikö niin! 🙂

    1. No niinpä! Kaipaisin lisää värejä tänne. 

      Onneksi on kesä, niin Suomikin on värikäs.<3 Ja just niin: aina voi matkustaa värien äärelle.

  2. Sovit tuohon maisemaan kyllä tosi hyvin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *