Outoja sattumia, festarit ja leopardimekko

Olin eilen Sidewaysissa, tässä leopardimekossa, jonka näin vaatekaupan ikkunassa, lasi skumppaa vatsassa ja tunne kesästä sielussa. Oli vain pakko saada se. Ennustan, että se tulee näkemään paljon tätä kesää.

Sideways on viisi vuotta ollut minulle kesän alku. Flow sen loppu. (Tosin taisin viime elokuussa mutista jotain siihen suuntaan, että Flow ja mä ei enää kohdata, mutta muuttuvainen on naisen mieli. Eli mitä ikinä tänne kirjoitankin, pidätän oikeuden muutoksiin.)

Sidewaysin suhteen minulla ei ole mitään hampaankolossa, vaikka ehkä voisi olla, kaatosateet sun muut edellisinä vuosina kokeneena. Eilen kuitenkin vähän epäilin, että Sidewaysin hampaisiin on jäänyt jotain minua kohtaan.

Ensin yritin ostaa lippua kahdesta paikasta tuloksetta.

Sitten ystävälleni sattui viivytys, oli hirveä helle, se aika kuusta, ja alkoi tuntua, ettemme ikinä pääse festareille asti.

Menin viilentymään ostoskeskukseen, ajattelin, että otan seuraavan bussin ja olemme sitten samaan aikaan porteilla. Kun yritin lähteä eteenpäin, ostoskeskuksen bussirampille vievä ovi oli lukossa. En päässyt ulos ja myöhästyin bussista, tietenkin.

Kun vihdoin saavuimme porteille, ystäväni lippu ei toiminut.

Siinä vaiheessa alkoi vähän jännittää. Uskon kaikenlaisiin universumin kepposiin, kuten varmasti tiedätte. Toisaalta koskaan ei voi tietää asioiden lopullista tarkoitusta. Sen jos minkä olen tässä elämässä oppinut. Joskus asiat ovat vain outoja sattumia, joskus jotain ihan muuta.

Entä sen jälkeen, tapahtuiko jotain outoa? Ei sitten yhtään mitään. Pääsimme lopulta sisään, Vesta oli ihana, Hot Chip mahtava ja D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. yllättävän jees. Oli skumppaa, lämpöä, karaokea ja alkukesän maaginen yö.

En tiedä, miten tämän summaisin. Ehkä niin, että eivät ne enteet vaan se tunne sisälläsi. Jos jokin tuntuu väärältä, jätä se. Jos taas maailma heittelee kapuloita rattaisiin – heitä takaisin.

PS. Huomatteko, miten koodaan nykyisin vaatteeni koirieni mukaan? Olin ennen muistaakseni värikäs ihminen. Nykyään olen vaaleanruskea, musta ja valkoinen.

PODCASTBLOGLOVININSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *