Päivän asu ja vähän vaatepohdintaa

IMG_8008 (1).jpg

IMG_8003 (1).jpg

IMG_8005 (1).jpg

 

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tarkempi olen siitä, mitä päälleni laitan. Tahdon pukeutua vain jotenkin ihaniin asioihin  jos niillä on jokin merkitys, vielä parempaa. Se ei tarkoita, että ostaisin vain laadukkaita ja maailmalle hyvää tekeviä asioita, mutta vältän rynnimästä vaikka alennusmyynteihin vain siksi, että sieltä voi saada jotain halvalla. Jos satun löytämään jonkin suunnitelmiini kuuluvan vaatekappaleen alesta, se on toki huippua. 

Ostan mielelläni vaatteita ulkomailta, sillä silloin vaatteeseen liittyy aina muisto siitä matkasta. Muutoin pyrin seuraamaan listaani, jolle olen kirjoittanut ne vaatekappaleet, jotka aion hankkia sinä vuodenaikana. Nyt talvella listalla lukee esimerkiksi: laadukas puuterinen tai valkoinen neule, neulemekko ja vaaleat rennot farkut. Lista on aika lyhyt.

Yritän pitää järjen mukana ostoksissani (aina se ei toki onnistu), enkä keräile myöskään turhia kenkiä, laukkuja tai koruja. Uusia talvi- ja välikausikenkiä en tarvitse niin kauan kuin nykyinen valikoimani ei kulu puhki. Laukkuja on kaksi: iso ja pieni. Iso on tosi vanha ja rikki, joten uusi, läppärille sopiva iso laukku on listallani. Koruja taas on todella vähän, ja olen aika uskollinen niille vähille. En kai ole kovin hyvä koristautumaan. Listallani ei ole koruja.

Joskus kuitenkin käy niin, että ihastun. Niin kävi kuvan korujen kanssa. Rannekoru on Edblandin, ja ostin sen kesällä, kun palasimme laivalla Tallinnasta ystäväni kanssa. Korvakorut sen sijaan näin eettisiin ja ekologisiin asioihin erikoistuneessa PR-toimisto Sugar Helsingissä. Ne jotenkin kutsuivat minua. 

Korvikset ovat Raven + Lilyn, ja niitä myy Kaarna Living. Sain ne omakseni, kun kerroin tykästyneeni niihin. Korvikset on tehty kierrätysmessingistä, ja ne työllistävät kenialaisia naisia. Aika ihana yhdistelmä, eikö? Ihastuin korviksiin ihan puhtaasti niiden ulkonäön tähden, ja sitten ne olivatkin ekot ja niiden ostaminen auttaa köyhiä naisia. Tällaisia tuotteita ja Raven + Lilyn kaltaisia yrityksiä tahtoisin löytää lisää. Osaisitteko te vinkata hyvistä brändeistä?

Ihanaa Tapaninpäivää tyypit!

 

Lue myös:

30+ vaatekaappi

Koruja ja kohtaloita

Hei, joulukuu

 

Bloglovin Instagram Facebook

 

Kuvat Hannele Salmi

Takki Tallinnasta, paita ja farkut Levis, korvikset Raven + Lily, rannekoru Edbland

Kommentit (2)
 1. Anna/Niittykukkia
  27.12.2016, 21:44

  Mie käytän yleensä aina laukut ja kengät ihan loppuun, ennen kuin hankin uudet tilalle. Koruja on ehkä vähän turhan paljon, mutta ne eivät onneksi vie niin paljon tilaa kuin mittava laukku-/kenkäkokoelma veisi. Tosi kauniit nuo korvakorut! Miksiköhän en ole vieläkään saanut aikaiseksi uusittua yli 10 vuotta sitten umpeen menneitä korvareikiä, parit korvakorutkin olisi odottamassa käyttäjäänsä. Täytynee lisätä se ensi vuoden tehtävälistalle. 😉

  Miulla olisi siulle myös haaste, ota se vastaan jos ehdit ja haluat. 🙂
  http://starbox.fi/niittykukkia/vinkkeja-aloittelevalle-bloggaajalle-ja-vastaus-haasteeseen

  Ihanaa loppuvuotta ja onnea uudelle vuodelle! ♥

  1. Kiitos haasteesta, Annaseni. Ja tosi hyvä tuo laukkujen ja kenkien taktiikkasi. Yritän ihan samaa.

   Ihanaa uutta vuotta! <3

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *