Paras luomuripsari ja meikkaajan helppo vinkki silmien korostamiseen

413A52CE-DCA5-4B85-8030-CD1A1D668CE9.jpg

Okei tyypit, olen hehkuttanut (ja haukkunut) luomuripsareita ennenkin, mutta nyt olen löytänyt suosikkini. Sain joskus pari kuukautta sitten Jolielta testiin Absolutionin Le Mascaran, ja tätä en vaihda! Sanon näin harvoista tuotteista, sillä työskentelin muutaman vuoden kauneustoimittajana, ja fakta nyt on, että aika harva kosmetiikkapurkki on oikeasti mitenkään ylivoimainen muihin nähden. Tämä kuitenkin on, ja nyt puhutaan siis luonnonkosmetiikan ripsiväreistä.

Ripsari oli pitkään se meikki, jota en vain pystynyt vaihtamaan luomuversioon. Niillä tuli ensinnäkin ihan liian luonnollinen lopputulos (haluan volyymiä ja kunnolla väriä), ja toisekseen ne rapisivat ja levisivät rasvaisille luomilleni. Mutta tämä! Väriä ja massaa tulee melkein liikaakin, joten lopputulos on näyttävä ja aavistuksen tuhruinen. Tykkään, tulee sellainen kiva, vähän huoleton pariisilaisviba (käsitykseni ja Pariisitar – missä ja milloin vain -opuksen mukaan pariisittarilla on ylä- ja alaripsissään runsaasti maskaraa). 

Tämä maskara myös pysyy eikä leviä minnekään. Se itse asiassa pysyy paremmin kuin synteettinen, sillä sitä ennen käytössäni oli Lancôme. Se ei todellakaan pysynyt siellä, missä olisi pitänyt.

Koska minulla on rasvaiset luomet, olen ikäni taistellut silmänrajausten kanssa. Ne vasta leviävätkin (ja kyllä, olen käyttänyt pohjustajaa). Tykkään myös tavallaan aika luonnollisesta meikistä, ripsaria ja huulipunaa saa olla kunnolla, mutta olen liian laiska ja huoleton taiteilemaan itselleni sumusilmiä. En siis käytä luomiväriä oikeastaan ikinä, ja meikkivoidettakin vain talvella, jos silloinkaan. Meikin pitää syntyä nopeasti, eikä se saa näyttää siltä, että olen nähnyt kauheasti vaivaa.

Siksipä teen nykyisin silmänrajaukset pehmeällä kajalilla silmän sisäluomeen ripsirajaan. Vinkki, jonka opin eräältä meikkaajalta. Se korostaa katsetta, mutta rajausta ei varsinaisesti huomaa. Ja jos se leviää, lopputulos on seksikkään suttuinen, ei kaksi eksynyttä viivaa keskellä yläluomen yllä. Tähänkin minulla on suosikkituote: olen jo pitkään käyttänyt Hynt Beautyn kajalia

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (6)
 1. Hyntin kajal mulla onkin jo käytössä ruskeana mutta ripsari on vielä synteettistä. Testasin aiemmin Kjær Weisin kulttimaineeseen päässyttä ripsaria mutta se ei pysynyt mun helposti vuotavissa silmissä yhtään, minkä takia olen sitten pitäytynyt synteettisissä, vaikka kaikki muut meikit luonnonkosmetiikkaa ovatkin. 

  En helposti löytänyt sulta muita ripsarikirjoituksia, joten voisitko kertoa lyhyesti muista testaamistasi luonnonkosmetiikan ripsareista ja miksi tää Absolution on niistä paras? Riittää siis vain nimetkin, tarkkaa ja pitkää analyysia en tokikaan vaadi. 🙂 Ihan siis sillä, että nyt oman ripsarini loppuessa haluaisin taas luonnonkosmetiikkaa testata, jolloin vertailevat tiedot on hieman hyödyllisempiä kuin muutamasta eri blogista luetut ”tää on paras”. 🙂

  1. Toki! Absolution on musta paras, koska tulee kunnolla volyymia ja pysyy ihan yhtä hyvin kuin synteettinen.

   Kjaer Weiss ja Alima Pure olivat ihan liian luonnollisia mun makuuni. Zuii on kiva, muttei pysynyt kovin hyvin. Estelle & Thild on toinen kova, mutta Absolutionista tulee vielä enemmän väriä. 

   Tuo pysyvyyshän riippuu aika paljon luomista. Mulla on rasvoittuvat luomet, joille ripsari leviää helposti.:)

 2. Luomukosmetiikka ja luonnonkosmetiikka eivät tarkoita samoja asioita, vaikka monesti luonnonkosmetiikka onkin luomua. Ainakin minulle jäi epäselväksi oliko tässä nyt kyse nimenomaan luomusta vai yleisesti luonnonkosmetiikan ripsareista.

  1. Totta, mutta luomukosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa.:) Absolution on luonnonkosmetiikan hoitolasarja, jossa on korkeat luomupitoisuudet. Käytän sanaa luomuripsari, koska luonnonkosmetiikan ripsiväri on melkoinen sanahirviö. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *