Parasta juuri nyt

Juokseminen. Pitkät hiekkatiet, joita voi juosta kovaa tai rauhassa kuunnellen parasta soittolistaa ja unohtaen kaiken muun. Tiukat ylämäet, jotka täytyy vetää täysillä ihan vain, koska pystyy, loivat alamäet, jotka melkein lentää, jalkojen alla maa, keuhkot täynnä happea, sydämessä hurmio. Rakastuin. Taas.

Pitkät rauhalliset aamiaiset, kahvi, tuoreet leikkokukat. Se raukea tunne, jonka voi kokea vain vapaapäivinä, kun edessä on tunteja ja tunteja, jotka voi hukata, miten haluaa.

Valo. Aurinko, jonka matka taivaalla vie päivä päivältä kauemmin. Joka saa siristämään silmiä, sulattaa viimeiset jäät lätäköiksi, viettelee pimeyteen tottuneen.

Väri. Lasissa, kynsissä, vaatteissa. Ilo. Se, kun joku hymyilee ihan ilman syytä.

Se hetki, kun tuntee itsensä vahvaksi, jaksaa punnertaa lisää, juosta vielä pidemmälle, hyppiä kiveltä toiselle. Astuu epämukavuusalueelle, tapaa uusia ihmisiä, ottaa riskin, kokeilee jotain uutta. On elossa, ei vain olemassa.

”To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”

- Oscar Wilde

Kommentit

Toimitus
Toimitus

:)

laurako
Kalaonnea

Oi! Suomessa on kyllä parasta loputtomat tiet, joilla voi juosta niin kauan kuin jaloista lähtee, eikä tarvi venailla liikennevaloissa. Jos kaupunkisuunnittelussa on jossain onnistuttu, niin ulkoilureiteissä!

Ja mitkä IHANAT rullat.

Anna Vihervaarasta

No eikö! Liikennevaloihin pysähtyminen on ehkä yksi ärsyttävimmistä asioista, joka kesken lenkin voi tapahtua.

Rullan rullat on aika herkkua.;)

Suloista iltaa sulle! <3 

riik
3h+kasvimaa

voi ihana, mikä postaus! Tuo kiireettömyys on se, mitä eniten kaipaan entisestä elämästä. Ehkä sitten joskus vuosien kuluttua taas... :D

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana.<3

Jokaisessa elämänvaiheessa on puolensa. Ja sulla on sen kiireettömyyden sijasta jotain vielä hurjasti parempaa.:)

 

Nj (Ei varmistettu) http://entajosalkaisit.blogspot.fi/

Hienosti olet pukenut sanoiksi omiakin ajatuksiani. Juuri tuollaisista pienistä onnenhetkistä koostuu hienoja päiviä. Urheilun riemu on juuri tuota parhaimmillaan, tällä hetkellä myös minulla lenkkejä ja fillarointia.

Anna Vihervaarasta

Kiitos NJ! <3

Urheileminen on kyllä välillä ihan parasta. Nyt just voisin vain juosta ja juosta. Mutta ehkä munkin pyörä pian löytää tiensä ulos varastosta, siinäkin on se oma viehätyksensä.

Kivaa iltaa!:)

Sini ~ jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Heippa! Ihania asioita :) tää valo jotenkin herättelee eloon. Päivät ovat tuntuneet ihan ihmeellisiltä. Aikakin jotenkin on nyt liitänyt. En ymmärrä, miten nyt on jo perjantai. Tietysti ihanaa, että on viikonloppu, mutta jotenkin olisi ollut viikollekin niin paljon mukavaa tekemistä. Toivotaan kaunista viikonloppua, hyviä hetkiä ja pitkiä aamuja!

Voi ihanasti!

Anna Vihervaarasta

No eikö! Nyt on tosin ihan lumista, mutta jotenkin sekin tuntuu sopivan just tähän hetkeen ja päivään. Mä nimittäin tykkään talvesta ja tuosta valkoisesta, puhtaasta kauneudesta.

Ihanaa viikonloppua sullekin kaunokainen! Palataan taas pian. <3

Nina Bille (Ei varmistettu) http://matkanvarrelta-nina.blogspot.dk/

Niin se on - elämä on tässä ja nyt! Ihastuttavia kuvia ja tunnelmia ... Suomen metsiä ei mikään voita!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Nina!:)

Suloista viikkoa! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.