Parasta juuri nyt

kuva-9.JPG

Juokseminen. Pitkät hiekkatiet, joita voi juosta kovaa tai rauhassa kuunnellen parasta soittolistaa ja unohtaen kaiken muun. Tiukat ylämäet, jotka täytyy vetää täysillä ihan vain, koska pystyy, loivat alamäet, jotka melkein lentää, jalkojen alla maa, keuhkot täynnä happea, sydämessä hurmio. Rakastuin. Taas.

kuva-7_0.jpg

Pitkät rauhalliset aamiaiset, kahvi, tuoreet leikkokukat. Se raukea tunne, jonka voi kokea vain vapaapäivinä, kun edessä on tunteja ja tunteja, jotka voi hukata, miten haluaa.

kuva-11.JPG

Valo. Aurinko, jonka matka taivaalla vie päivä päivältä kauemmin. Joka saa siristämään silmiä, sulattaa viimeiset jäät lätäköiksi, viettelee pimeyteen tottuneen.

kuva-12.JPG

Väri. Lasissa, kynsissä, vaatteissa. Ilo. Se, kun joku hymyilee ihan ilman syytä.

kuva-13.JPG

Se hetki, kun tuntee itsensä vahvaksi, jaksaa punnertaa lisää, juosta vielä pidemmälle, hyppiä kiveltä toiselle. Astuu epämukavuusalueelle, tapaa uusia ihmisiä, ottaa riskin, kokeilee jotain uutta. On elossa, ei vain olemassa.

”To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”

– Oscar Wilde

Kommentit (12)
 1. Niin se on – elämä on tässä ja nyt! Ihastuttavia kuvia ja tunnelmia … Suomen metsiä ei mikään voita!

  1. Kiitos Nina!:)

   Suloista viikkoa! <3

 2. Sini ~ jotain sinistä
  14.3.2014, 10:19

  Heippa! Ihania asioita 🙂 tää valo jotenkin herättelee eloon. Päivät ovat tuntuneet ihan ihmeellisiltä. Aikakin jotenkin on nyt liitänyt. En ymmärrä, miten nyt on jo perjantai. Tietysti ihanaa, että on viikonloppu, mutta jotenkin olisi ollut viikollekin niin paljon mukavaa tekemistä. Toivotaan kaunista viikonloppua, hyviä hetkiä ja pitkiä aamuja!

  Voi ihanasti!

  1. No eikö! Nyt on tosin ihan lumista, mutta jotenkin sekin tuntuu sopivan just tähän hetkeen ja päivään. Mä nimittäin tykkään talvesta ja tuosta valkoisesta, puhtaasta kauneudesta.

   Ihanaa viikonloppua sullekin kaunokainen! Palataan taas pian. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *