Parasta nyt: pitkät mekot, kuulas iho, kapselikaappi ja paras suomalainen leffa ikinä

Ostin tämän pitkän mekon H&M:sta kuukausi takaperin, ja meistä on tullut aika erottamattomat. Se on viettänyt kanssani synttäreitäni, ollut mukanani häissä, taidenäyttelyssä ja kampaajalla. Seuraavaksi ajattelin viedä sen kahville ja aamiaiselle. Ehdottomasti uusi lempivaate, niitä yksilöitä, joista tietää heti, että me kuulumme yhteen.

Pitkähihainen mekko on nyt syksyllä muutenkin ihanan helppo valinta erityisesti juhliin. Ei tarvitse jäätyä lyhyissä hihoissa, eikä vetää päälle villatakkia, joka aika usein vähän pilaa asun.

Kerroin varmaan jo aiemmin, etten ole käyttänyt meikkipohjaa sitten alkukesän. En käytä edelleenkään, mutta vähän hohtoa tykkään sipaista nenänvarteen, amorinkaareen ja poskiluille. Lumenen Instant Illuminizerilla saa kasvoille kivaa pientä kuultoa.

Nyt syksyn tullen olen myös siirtynyt taas kasvoöljyn käyttäjäksi. Fanitan suomalaisen luonnonkosmetiikkabrändi Henuan* ylellisiä ihonhoitotuotteita, joissa ei ole mitään turhaa, ei edes vettä. Sarjan takana ovat sisarukset Jenni ja Anu. Henua sai alkunsa, kun Jennin iho alkoi reagoida pahasti kosmetiikasta. Hän alkoi tutkia asiaa ja päätyi perustamaan oman kosmetiikkamerkin, joka sopii hänen omalle herkälle iholleen.

Kapselivaatekaappi ei ole mikään uusi idea, mutta miten olisi valmiiksi suunniteltu sellainen? Nerokasta, sanoisin. Vetta-brändin jokainen saman ”kapselin” vaate sopii yhteen muiden kanssa ja taipuu moneen muotoon. Yksi kapseli sisältää viisi vaatetta. Voit siis hankkia kerralla koko kapselin tai vain yhden vaatteen. Lisäksi tyyli on ihanan simppeli. Me love.

Viimeisimmäksi vaan ei vähäisimmäksi: se leffa, josta olet varmaan jo kuullut ja joka tänä syksynä todella kannattaa käydä katsomassa. Seurapeli on ihan loistavaa viihdettä ja lisäksi sen henkilöihin on tosi helppo samaistua. Jokaisella on omat salaisuutensa ja ahdistuksensa, ihmissuhteet ovat melkoisessa solmussa ja sitten mennään saaristoon huvilalle ja aletaan ryypätä. Lopun voit kuvitella. Olen sitä mieltä, että tämä oli ehkä paras suomalainen leffa ikinä.

*saatu työn kautta

BLOGLOVIN, INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *