Pieni detox keholle ja mielelle

Keskitalven juhlien jälkeen tuntuu, että on aika antaa keholle jotain muitakin rakennusaineita kuin punaviiniä ja suklaata. Olen keittänyt kahvin sijaan vihreää teetä, lisännyt viherpirtelööni avokadon ja päärynän lisäksi Puhdistamon vehnänorasjauhetta ja Vegekaupasta tilaamaani hamppuproteiinia. Lopputulos on hyvin vihreä ja maistuu yllättävän hyvälle.

Tämä paukkupakkanen saa värisemään. Vanha talo ei jaksa lämmetä, ja sinipunervat kynnet on peitettävä kynsilakalla. Essien Madison Ave-hue on sopivan kylmä ja tumma pinkki, eikä liian söpö. Nyt ei nimittäin tunnu kovin söpöltä, mutta silti epäilen, että värit alkavat palata vaatekaappiini. Onneksi niitä löytyy sieltä ennestään. Olen näes vakaasti päättänyt, etten osta koko vuonna kuin tarkkaan harkittuja vaatekappaleita ja niitäkin harvoin. Kirppislöytöjä tai kavereiden vanhoja ei tosin lasketa, ne on joku jo käyttänyt, eivätkä ne ole lisää materiaa tähän maailmaan.

Taistelen flunssakautta vastaan verigreipin voimin ja muistin vastauksen talven tyylipulmaan. Sen sijaan että ostaisin lämpöisen parkatakin, jota en ihan oikeasti halua, puenkin kevyttoppatakin villakangastakin alle. Rahat säästyvät ja pidän kokonaisuudesta enemmän kuin siitä parkasta.

Luulenkin, että tätä vuotta tulee määrittämään harkinta. Ja rauhoittuminen ja keskittyminen ja se lempeys, josta jo viimeksi kirjoitin. Lempeys itseä ja maailmaa kohtaan, sen arvostaminen, mitä elämässä on, ja avoimuus mutta myös kriittisyys uutta kohtaan. 

Aina ei tarvitse hypätä pää edellä, joskus voi olla parempi laskeutua hitaasti portaita pitkin.

(Sen kun vain muistaisi.)

Kommentit

Emma Wilde (Ei varmistettu) http://www.thewildethings.com

Älä muuta sano! Pakkaslukemat ihan älyttömät :D Miksei voinut olla vaikka joulukuun puolesta välistä mukavia pikkupakkasia (koiria ei tarvitse pestä lenkin jälkeen, you know), vaan pitikö kaiken kylmän tulla kerralla :O Olin suunnitellut kuvata asukuvia tänään mutta ei yksinkertaisesti pysty kun pitäisi olla se puoli tuntia ilman takkia tuolla. Kuvasin siis blogiin uudet talvisaappaani. Niillä sentään tarkenee, vaikka olisi ilman sukkia. Mutta: sää on muuten onneksi todella kaunis. Hanging on to that silver lining here.

http://thewildethings.com

Anna Vihervaarasta

Pahoittelut, kun vastaan näin hitaasti! Nyt ei onneksi ole enää niin kylmä. Tämäkin vanha talo on lämmennyt eikä enää tarvitse kääriytyä peittoon sisällä.:D

Tulen pian lukemaan juttusi! Ihanaa iltaa. <3

Elsa P. (Ei varmistettu) http://elsa-p.blogspot.fi

Heippa Anna! Ei ole todellista, itse ostin samansävyisen huulipunan, kuin kynsilakkasi, vain pari viikkoa sitten! Olen itsekin ihastunut tuohon mystiseen ja kauniiseen, viileään väriin! Itselläni oli viikon verran 'detox' -kuuri omassa blogissani, tarvitsin hieman uudistuksia ulkoasussa, blogissa yleisesti ja omissa ajatuksissani. Nyt taas täynnä uutta, innokasta energiaa!
Tsemppiä tammikuuhun! &lt;3

Anna Vihervaarasta

Ihana pinkki, eikös.:) Oi pitää tulla katsomaan, mitä olet tehnyt!

Ihanaa viikkoa!

JohannaT (Ei varmistettu)

Meillä on taas smoothiet otettu käyttöön (pakastin olisi hyvä sulattaa näillä pakkasilla, vanhoja marjoja pitäisi syödä pois). Tuleeko tuohon vihreään smoothieesi muuta kuin avokadoa ja päärynää noiden jauheiden lisäksi? Mietin, että kuinka paksua siitä tulee, jos on vain päärynää ja avokadoa.

Anna Vihervaarasta

Siihen tulee vettä.:) En mittaa sitä, kaadan vain ehkä desin pari sekaan. Ja jauheet voi korvata esim. persiljalla.

Kivaa iltaa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.