Puhutaanpa unelmista: joka viikko PODCASTISSA!

IMG_1537.JPG

Noniin, 2.1.2019 on täällä ja niin on myös UNELMA PODCAST,  jossa puhumme joka viikko Peppiinan kanssa unelmien toteuttamisesta, naiseudesta, rohkeudesta, hyppäämisestä ja ihan kaikesta, mitä omannäköisen elämän elämiseen liittyy. 

Ensimmäisessä jaksossa kerromme, miten meistä tuli meitä. Pohdimme, mitä elämänmuutoksen tekemiseen ja unelmien toteuttamiseen tarvitaan. Miten Peppiina selvisi, kun unelma ei kantanutkaan ja miksi kaatuminen usein kannattaa? Miten Anna löysi rohkeuden vaihtaa ammattia ja alkaa yrittäjäksi? Miten päädyimme elämään sellaista elämää, jota oikeasti tahdomme elää?

Toivomme, että saat tästä podcastista voimaa ja rohkeutta omien unelmiesi tavoittelemiseen. Uskallat luottaa itseesi, kuunnella toiveitasi, toteuttaa unelmasi ja elät niin onnellisempaa elämää.

Unelmat on tehty toteutettavaksi. On aika tarttua toimeen!

Podcastia pääset kuuntelemaan tästä. Se tulee myös iTunesiin ja Spotifyhin pian. 

Ihanaa vuotta 2019! <3

 

PODCASTBLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (3)
  1. äänenlaatu on aivan kamala! kaikuu ja epäselvä ja puhutte aivan eri volyymilla, toinen puhuja kiekuu kovaa ja sinä mumiset hiljaa. korjatkaa nämä ongelmat, aivan tuskallista yrittää kuunnella.

    1. Mua ei niin häirinny äänenlaatu mut taustamusa puheen taustalla oli superhäiritsevä, sen jos sais pois niin olis parempi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *