#Rakkauspuhetta

IMG_2716.JPG

 

”Olen sun kanssa aina niin samaa mieltä kaikesta. Usein ajattelen samoja juttuja ja mietin, että niistä voisin myös kirjoittaa, mutta sä osaat tiivistää sanat ja lauseet usein niin toimivaksi paketiksi, ettei mun enää tarvitse kirjoittaa niistä. <3” 

Lilyssä on meneillään Rakkauspuhetta-haaste. Meitä bloggaajia on pyydetty jakamaan jokin kommentti, joka on tuonut erityistä iloa. Tämän ihanampaa kommenttia ei kai voi saada. Kiitos, Tuuliajolla-blogin Jeba.

Minulla on ollut onnea lukijoideni kanssa. Saan suurimmaksi osaksi ihania kommentteja. Ne kannustavat jatkamaan, niistä tulee hyvä mieli, ne saavat ajattelemaan, miten mahtavia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella on. 

Minua on myös puolustettu tuolla kommenttilaatikossa monesti silloin, kun olen saanut niitä toisenlaisia kommentteja. Kiitos siitä, te kaikki. Ette arvaa, miten paljon se minulle merkitsee.

Miten kaunis tämä maailma olisikaan, jos kaikki naiset pitäisivät toistensa puolta. Ja miesten tietenkin myös.

Tänään on ystävänpäivä, rakkauden päivä. Toivon, että vietätte sen hyvien ihmisten kanssa, hyvissä ajatuksissa. Kiitos, että olette siellä, virtuaaliset ystäväni. Ilman teitä tämä blogi ei olisi mitään. 

Ja kiitos teille, konkreettiset ystäväni. Ilman teitä mistään ei kyllä tulisi mitään. 

Lue myös:

Kilteistä tytöistä, joiden kannattaisi olla vähän tuhmempia

Koska onnekkaat harmaantuvat

Koska olen nainen

Bloglovin, Facebook, Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *