Salaperäinen vintti

Tämä on viimeinen postaus Loviisasta vähään aikaan, lupaan. Mutta tämä on kuitenkin pakko jakaa. 

Loviisassa oli paljon kauniita taloja ja inspiroivia sisustuksia, mutta yksi oli ylitse muiden. Vanha, salaperäinen vintti siinä talossa, missä oli ne murretun punaiset tuolit.

Jos meillä olisi vintti, siellä näyttäisi juuri tältä. Se olisi parhaiden unien paikka, missä voisi lukea kirjaa yömyöhään, leikkiä piilosta ja järjestää ihania juhlia. 

Kaikki valo tulisi lyhdyistä ja parrujen väleihin ripustetuista valonauhoista, ja riippumatoissa voisi keinua ja pohdiskella maailmaa pimeinä iltoina sateen ropistessa ulkona.

Se olisi juuri sellainen paikka, mistä voi löytää vanhan aarrekartan tai oven toisiin maailmoihin.

Nuo naruille ripustetut eripariset kankaat ovat muuten helppo tapa kätkeä kaikki ne säilytyksessä olevat epämääräiset tavararöykkiöt, joita vinteillä nyt yleensä on.

Ei kai täällä edes voisi nähdä muita kuin kauniita unia?

 

Kommentit

Souliina (Ei varmistettu) http://souliina.blogspot.fi/

Aivan ihanat kuvat, minä luulen että meidän vintti näyttäisi myös tuollaiselta :)

Anna Vihervaarasta

Siellä oli niin kaunista!:) Olisipa ihanaa omistaa tuollainen vintti. Kivaa viikkoa!

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Heippa! Aivan ihana vintti :) Tuollaisen kun saisi.

Ihania juttuja sulla täällä blogissa. En ole ehtinyt kommentoimaan juttujasi ja oma bloginikin on ärsyttävän hiljainen ollut liian pitkään. Pitää vaan vähän priorisoida. Toivottavasti ei kauaa. Onnea muuten vielä kerran syksyn lapselle! :) Mä täytin samat lukemat elokuun lopussa. Ehkäpä siksi syksy on aina niin hirmuisen ihanaa aikaa. Mukavaa tulevaa viikkoa!
- Sini

Anna Vihervaarasta

Hei, tiedän tunteen! Välillä ei vaan ehdi, mutta onneksi on Instagram.:) Se on jotenkin niin vaivaton ja helppo tapa nähdä, mitä ihmisille kuuluu. Hurjasti onnea sinnekin, hauskaa, että ollaan saman ikäisiä! Ja syksy on ihanaa, rakastan tätä kirpeyttä. Suloista viikkoa!

 

PS Mun puhelimessa ei taida olla sydämiä, tai sit en vaan osaa.;) Ja laitathan sen nappi-tuubin ohjeen blogiin, kun saat valmiiksi?

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Juu onneksi on Instagram ;) Oon nyt ihan koukussa siihen. Tosin sitäkin voisi rohkeammin käyttää (tai muistaa käyttää), kun ne kuvat taas on ihan omanlaisia. Höh, vai ei oo sydämiä. Etkö sä saa mitään kuvia, kuten hymiöitä ja ties mitä kukkia, eläimiä jne? Mulla iPhonessa on tai ei ne kyllä automaattisesti ollut. Latasin appstoresta.

Mä en tiedä,, mitä siitä nappi-tuubista tulee :D Tää ensimmäinen on sellainen kokeilujuttu, kun sattui vaan kivaa lankaa, MUTTEI kuitenkaan niin kivaa. Siis haluisin vielä paksumpaa lankaa, josta voisin tehdä ennemmän sellaisen kaulurimaisen. Mä vähän luulen, että sunkin pitää vaa hankkia joku tuhti lanka ja paksut puikot. Sitten vähän mittailet ja mallailet jollain valmiilla huivilla leveyttä ja luot silmukoita (kannattaa eka muuten tehdä pari riviä koekappaletta esim. 10 silmukalla, niin näkee, monta senttiä siitä tulee). Sitten vaan alat neuloa aina oikeeta niin pitkälle kuin haluut. Ja sitten jostain ne ihanat napit! :) Hahaa, näin helppoahan tää neuvominen taas on, kun ite ei meinaa saada valmiiksi tehtyä...

Anna Vihervaarasta

Sulla on joku appsi, se johtuu siis siitä! Mikä appsi?:) Mä jo luulin, että mun puhelin on viallinen.;)

Mulla on itse asiassa ollut tosi pitkään tekeillä yksi kaulahuivi, mutta siitä on tulossa vähän tylsä. Lanka on liian ohutta ja jotenkin se kaipaisi jotain. Joten meinaan varastaa sun nappi-idean.<3 Teetkö jotkut napinlävet vai laitatko feikki-napit?

 

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.fi

Munkin ystävä latasi sen mulle, kun olin ihan paiseessa, kun kaikki vaan lähetteli viestien yhteydessä kaikkia kuvia eikä mulla ollut niitä :D Eli lataa Emoji ja sitten meet asetuksiin - yleiset - näppäimistö - näppäimistöt - lisää näppäimistö. Kun kirjoitat jotain, näppiksessä on vasemmassa alakulmassa maapallo, jota painat, niin näppis vaihtuu.

Mä ehkä teen napinlävet siihen reunaan, joko neulomalla tai virkkaamalla. Feikki-napitkin tietty menis. Mukavaa päivää!

Anna Vihervaarasta

Kiitos neuvoista, kokeilen!:) Ja ihanaa päivää!

Nina Bille (Ei varmistettu) http://matkanvarrelta-nina.blogspot.dk/

Unelmaisen ihanie kuvia, Anna! Ja niin kaunis valo on siellä vintillä!

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) Kauniista asioista on helppo saada kauniita kuvia. Oi, kun olisi tuollainen vintti. Mukavaa viikkoa!

Vierailija (Ei varmistettu) http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/

Oi miten ihana paikka, tuolla viihtyisin minäkin ehdottomasti. Lököilisin hyvän kirjan kanssa sadepäivänä ja kuuntelisin sateen ropinaa =)

Anna Vihervaarasta

Musta on alkanut tuntua, että unelma-talossani on oltava vintti. Tuossa paikassa oli jotain tosi ihanaa.:) Mukavaa iltaa Katinka!

Pupuleipomontaika (Ei varmistettu) http://pupuleipomo.blogspot.fi/

Nämä vintin kuvat olivat hätkähdyttävimmät kuvat jotka olen nähnyt pitkään aikaan. Tuo vintti on kuin täysi kopio isovanhempieni vintistä miinus toki huonekalut. Juuri tuollaiseksi olen sen kuvitellut joskus sisustavani ja sitten näin nuo ennen vain pääni sisällä olleet kuvat yhtäkkiä satunnaisesti selailemassani blogissa. Ihmeellistä.

Anna Vihervaarasta

Joskus sitä törmää omituisiin yhteensattumiin, jos ne nyt sitä ovat.:) Minusta on jännää, miten joskus on vaikka ajatellut jotain asiaa ja sitten se yhtäkkiä tulee vastaan kaikkialla. Tuntuu kuin joku haluaisi kiinnittää huomion siihen. Tämä vintti sijaitsee Loviisassa, yhdessä vanhassa talossa, jonka ovet olivat auki Loviisan Wanhat Talot -viikonloppuna. Itsekin sisustaisin vintin juuri näin, jos meillä vain sellainen olisi. Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.