Salaperäinen vintti

Tämä on viimeinen postaus Loviisasta vähään aikaan, lupaan. Mutta tämä on kuitenkin pakko jakaa. 

Loviisassa oli paljon kauniita taloja ja inspiroivia sisustuksia, mutta yksi oli ylitse muiden. Vanha, salaperäinen vintti siinä talossa, missä oli ne murretun punaiset tuolit.

img_9213_0.jpg

Jos meillä olisi vintti, siellä näyttäisi juuri tältä. Se olisi parhaiden unien paikka, missä voisi lukea kirjaa yömyöhään, leikkiä piilosta ja järjestää ihania juhlia. 

img_9217_0.jpg

Kaikki valo tulisi lyhdyistä ja parrujen väleihin ripustetuista valonauhoista, ja riippumatoissa voisi keinua ja pohdiskella maailmaa pimeinä iltoina sateen ropistessa ulkona.

img_9219_0.jpg

Se olisi juuri sellainen paikka, mistä voi löytää vanhan aarrekartan tai oven toisiin maailmoihin.

img_9221_1.jpg

Nuo naruille ripustetut eripariset kankaat ovat muuten helppo tapa kätkeä kaikki ne säilytyksessä olevat epämääräiset tavararöykkiöt, joita vinteillä nyt yleensä on.

img_9225.jpg

Ei kai täällä edes voisi nähdä muita kuin kauniita unia?

 

Kommentit (14)
  1. Pupuleipomontaika
    20.9.2013, 05:47

    Nämä vintin kuvat olivat hätkähdyttävimmät kuvat jotka olen nähnyt pitkään aikaan. Tuo vintti on kuin täysi kopio isovanhempieni vintistä miinus toki huonekalut. Juuri tuollaiseksi olen sen kuvitellut joskus sisustavani ja sitten näin nuo ennen vain pääni sisällä olleet kuvat yhtäkkiä satunnaisesti selailemassani blogissa. Ihmeellistä.

    1. Joskus sitä törmää omituisiin yhteensattumiin, jos ne nyt sitä ovat.:) Minusta on jännää, miten joskus on vaikka ajatellut jotain asiaa ja sitten se yhtäkkiä tulee vastaan kaikkialla. Tuntuu kuin joku haluaisi kiinnittää huomion siihen. Tämä vintti sijaitsee Loviisassa, yhdessä vanhassa talossa, jonka ovet olivat auki Loviisan Wanhat Talot -viikonloppuna. Itsekin sisustaisin vintin juuri näin, jos meillä vain sellainen olisi. Ihanaa viikonloppua!

  2. Oi miten ihana paikka, tuolla viihtyisin minäkin ehdottomasti. Lököilisin hyvän kirjan kanssa sadepäivänä ja kuuntelisin sateen ropinaa =)

    1. Musta on alkanut tuntua, että unelma-talossani on oltava vintti. Tuossa paikassa oli jotain tosi ihanaa.:) Mukavaa iltaa Katinka!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *