To see you better, my dear

Niin siinä nyt kävi, että sain rillit. Miten terävältä maailma näyttääkään! Ja miten kauan pohdinkaan tätä tekemättä asialle mitään. Maailma olisi saattanut olla terävä jo monta vuotta.

Mutta ehkä ajatukseen silmälaseistakin piti totutella. Ehkä kaiken ei ole tarkoituskaan tapahtua sillä sekunnilla, kun ajatuksen saa päähänsä. Ehkäpä monet (isommatkin) päätökset elämässä vaativat vähän kypsyttelyä.

Jos jotain olen tajunnut, niin sen, että pääni ja sydämeni eivät aina liiku eteenpäin samaan tahtiin. Pää saattaa olla täynnä uutta ja suunnitella jo täysillä tulevaa, mutta jokin sisällä haraa vastaan, ja en saa aikaan. Tai asiat eivät onnistu, vaikka kuinka kovasti yritän.

Sitten tulee päivä, jolloin vastustus on kadonnut. Ja sitten alkaa tapahtua. Ehkä aika vasta silloin on oikea, kärsimätön mieli ei vain ymmärrä sitä kaikessa tohinassaan.

Nyt kun tämä rilliasia on vihdoin saatu kuntoon (en kyllä tiedä oliko kyse jostain sydämen vastustuksesta vai ihan vain laiskuudesta), voin sanoa, että huiput on! Ne vain näyttävät niin omilta, että se on melkein hassua. Ja vau, en tiennytkään, etten ennen nähnyt ihan selvästi edes sitä, mitä maitopurkin kyljessä lukee...tai näin, mutta nyt näen sen vain terävämmin.

Kivaa päivää, tyypit!

Kommentit

annam_
anna k.

Onpa hauskan näköiset lasit!

Joitakin vuosia sitten siskoni sai lasit, ja kokeilin niitä kun olimme katsomassa teatteria. Mietin, että miten kummassa näyttämön verhokin näyttää niin erilaiselta! Puiden lehdistä puhumattakaan. Hankin siis itsekin kaukolasit, mutta käytän niitä aika harvoin. Voisi ehkä käyttää useammin, niin maailma näyttäisi selvemmältä ja tunnistaisin kauempana olevat tutut kaupungilla nopeammin. ;)

Kivaa päivää sinullekin!

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana Anna. Olen itse ihan hirveän tyytyväinen näihin. Jännää, miten paljon paremmin sitä voikaan nähdä.;)

Toimitus
Toimitus

Ihanat lasit! Hyvältä näyttää ja hyvin näkee :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos te ihanat!<3

Enne

Olen pohtinut paljon juuri tuota järjen ja sydämen epätahtia. Vaikka järki sanoo jonkin asian olevan oikea ja tavoittelemisen arvoinen, niin joskus sydämen tai intuition -kenties molempien- äänetön ääni sisällä haraa vastaan. Ja aika usein se on oikeassa jälkikäteen tarkasteltuna, aika ei vaan ollut tietylle asialle oikea tai se kaipasi vielä hieman kypsyttelyä.

Hyvännäköiset prillit, btw! Hassua, sain vasta pari vuotta sitten hankittua kuukausipiilarit (vatvoin tosi pitkään) jotka ovatkin käytännössä osoittautuneet vallan toimivaksi ja helpoksi ratkaisuksi.

Ja nyt sitten haikailen taas takaisin rillipääksi ja käyn hieman salaa optikkoliikkeessä hypistelemässä kehyksiä. :D

Anna Vihervaarasta

Ehkä me välillä vain yritämme pakottaa asioihin liikaa vauhtia. Joskus voisi olla parempi antaa niiden vain järjestyä omalla ajallaan ja painollaan ja kelluskella mukavasti eteenpäin päivien mukana.

Ja kiitos! Olen nyt sitä mieltä, että rillit ovat vallan ihana keksintö.:)

Jeba
Tuuliajolla

Onpa ihanat!! :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana.<3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.