Selkeyttä, kiitos

 

Ihastun yleensä tähän vuodenaikaan syksyn syviin väreihin, mutta tänä vuonna jokin on toisin. Nyt kaipaan vain selkeyttä ja paluuta perusasioiden äärelle: lautaselle kaurapuuroa, sisustuksesta pois kaikki ylimääräiset rönsyt ja päälle farkkua, valkoista, sinistä ja mustaa. Minut on nähty lähiaikoina erilaisissa valkoisissa paidoissa pitsillä ja ilman, mustissa kapeissa farkuissa, sinisissä ja harmaissa neuletakeissa. Uusi ihastukseni on kuvan paloista tehty farkkupaita. Punainen huivi taas on ajanut takin asiaa. Siihen on lohdullista kietoutua, kun toimiston ilmastointi puhaltaa liian lujaa tai leffateatterissa kaipaa jotain lämpöistä ympärilleen. Lempivaateainesta, sanoisin.

Iloista iltaa!

Farkkupaita ja huivi Espritistä.

 

 

 

Kommentit

Pipa

Syksy on itsellekkin sitä "selkeyden" aikaa. Kesän ja värien jälkeen on ihana palata perusasioiden äärelle. Kai se ajatus ja inspiraatio kulkee paremmin kun oma ympäristö on simppeli. Ja siitä luonnon värikkyydestä syksyllä saa ehkä myös enemmän irti kun itse kulkee värittömästi :)

Lempivaate on aina paras ja omasi näyttää kyllä todella kivalta :)

Anna Vihervaarasta

Niin se taitaa olla.:) Itse kyllä pidän yleensä myös väreistä, mutta sitten tulee näitä ”harmaita” kausia. Pääasia kuitenkin, että itse viihtyy vaatteissaan. Ihanaa iltaa!

suveliina (Ei varmistettu) http://fallenforanoldchair.blogspot.fi/

Katsoin tänään itseäni peilistä ennen kuin lähdin yliopistolle puurtamaan ja tajusin olevani täysin mustissa. Kaikki oli mustaa. Vähän jo hiukan hirvittikin, missä kaikki väri on, mutta toisaalta se tummuus vain tuntui sopivalta. En jaksanut edes kaivaa värikästä huivia kaulalle. Kotona olen myös riisunut värejä olohuoneesta, mutta pakko myöntää, että sinne kaipaan kyllä jotain väriä kirkkaan keltaisen tilalle. Koko olohuone tuntuu ihan tylsältä. Uusi matto, uusi sohvan päällinen ja nojautuolin uusi verhoilu on käynyt mielessä, kun vain saisi aikaiseksi (nyt lähti vähän kauas) Mukavaa tulevaa viikonloppua kuitenkin sinulle =)

Anna Vihervaarasta

Se on jännä, miten erilaiselta haluaa eri päivinä näyttää ja miten kotikin tuntuu toisena päivänä ihanalta ja toisena haluaisi uudistaa vähän kaiken. Mulla on nyt juuri se uudistustarve: tahtoisin myös vaihtaa värimaailmaa, meillä on jotenkin liian kylmät sävyt. Sitten vaihtaisin mieluusti lattian ja repisin osan tapeteista pois. :) Saas nähdä. Ihanaa päivää ja kivaa viikonloppua!

Anna Vihervaarasta

Superjänniä juttuja! Väreillähän on tosi iso vaikutus ihmisiin, olisi kiva tietää, mikä on minkäkin päivän väri.:) Veikkaan kyllä, että maanantai ei ole ainakaan keltainen.;)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.