Selviytymisstrategia marraskuulle

Oikeastaan on aika outoa kirjoitella tätä tänään, kun aurinko paistaa sisään ikkunoista ja aamuinen myrsky toi hurjasti energiaa. Tykkään myrskyistä. Juuri nyt marraskuu on aika ihana ihan sellaisenaan.

Perjantaina tuntui toiselta. Tiedättekö ne päivät, jolloin mikään ei onnistu? Rikoin kaiken mihin koskin, valvoin puoli yötä kipeän koiran kanssa ja yksi toive kariutui. Kaiken lisäksi oli matalapaine, jäinen tihkusade, pimeys. 

Ajattelin marraskuun taas uudelleen.

Mitä jos:

Marraskuun väri olisikin keltainen ja pinkki? Ruusukimppu tuo hirmuisesti iloa ja elämää kotiin juuri nyt. 

Ehkä nyt onkin aika syödä voimaruokaa, juoda tuorepuristettuja mehuja ja voimaantua vähän. Suunnitella tulevaa, lukea niitä hyvinvointikirjoja. Miettiä, mitä oikeasti haluaa.

Nyt on selvästi myös hetki hemmotella itseään. Syödä pannareita aamupalaksi ja kattaa pöytä kauniisti.

Ja olla ihana! Sain blogin kautta testiin Dr. Hauschkan Novum-huulipunan. Se on kuin marjapuuroa, juuri sopiva silloin, kun tarvitsee vähän jotain ekstraa.

Lopuksi voi aina mennä metsään, antaa mielen levätä, yrittää pysyä pystyssä märillä pitkospuilla, ihastella melkein neonvihreänä loistavia sammalmattoja ja hengittää syvään.

Iloista isänpäivää kaverit!

PS Vastaan edellisen postauksen kommentteihin asap!

PPS Kerron teille aina, jos saan jotain testiin blogin kautta. Enkä ikinä suosittele mitään, mistä en oikeasti pidä tai jota en itse käyttäisi.

Kommentit

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Oi ei, mikäs koiruudella? :( Toivottavasti hän on jo kunnossa!

Anna Vihervaarasta

Moikka! Juu, Silkkitassulla on ollut joku vatsatauti. Ei ilmeisesti mitään vakavaa, ei vain pariin päivään ruoka maistunut ollenkaan ja oksenteli raukka yhden yön. Nyt on kuitenkin jo oma reipas itsensä ja Canikur maistuu yhdessä riisi-seiti-raejuustomössön kera. :)

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Canikur on kyllä ihmelääke! Meilläkin parantanut koiran vatsavaivat aina samantien :)

Anna Vihervaarasta

Niin on! Meillä siihen suhtaudutaan kuin nameihin, hyvin maistuu.;)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Mulla kaikkein pimeimmän kauden selviytymisstrategia nro 1 on ollut koti-illallisten sarja ystävien kanssa: http://www.lily.fi/blogit/pikkuseikkoja/tahti-illallisia-ystavien-seurassa =)

Anna Vihervaarasta

Todella hyvä idea! Mun listasta unohtui myös ihan kokonaan se, mistä perjantai kääntyi lopulta vähän paremmaksi: ystävät. 

Ihanaa iltaa!:)

Suppura (Ei varmistettu) http://suppuran.blogspot.fi/

Pannari piristää aina, varsinkin noin ihanalta lautaselta nautittuna.
Toivottavasti koiruuskin voi jo paremmin.

Lämpöistä sunnuntai-iltaa!

Anna Vihervaarasta

Ihan samaa mieltä, pannarit on parhautta!:) Koiruus voi onneksi jo paljon paremmin, kauheaa, kun nuo karvatassut sairastavat.

Ihanaa viikkoa!

Anna Vihervaarasta

Mietin tätä kirjoittaessani, miksi marraskuun pitäisi olla pimeä ja harmaa. Miksei se voisi olla värikäs ja miksei voisi ostaa ensimmäisten valkoisten amaryllisten sijaan värikkäitä kukkia kotia piristämään. Jokaisen kuukauden ja hetken voi kokea monella tavalla. Jos ei tunnu harmaalta, miksi olla sitä?:)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.