Sisustusinspiraatiota Loviisasta

Kävimme toissa viikonloppuna Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa, kuten ehkä jo tiesittekin. Tapahtuman idea on, että ihan oikeasti asutut vanhat talot avaavat päiväksi ovensa vierailijoille. Koska jokainen talo on jonkun koti, elämän jäljet ovat selvästi nähtävissä. Mielestäni se on ihan parasta. 

Inspiraatiota ja sisustusideoita Loviisasta löytäisi vaikka kuinka monen postauksen tarpeisiin, mutta keräsin teille muutaman kauniin yksityiskohdan ja  tilan. Kas tässä.

img_9207.jpg

Ritva Kronlundin keltainen Juhannusruusu-tapetti vasten rosoista hirsiseinää. Toimii, ja keltainen ja valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä.

img_9146.jpg

Vihreä kranssi lasiovessa on kaunis ja sopii vanhan talon tunnelmaan.

img_9212.jpg

Pöydän ympärille on kerätty murretun punaisia tuoleja, mutta kokonaisuuden rikkoo kaksi erilaista. Pidän hurjasti tällaisesta eriparisuudesta ja huolettomasta viimeistelemättömyydestä. Kaipaisin sitä myös omaan kotiini. Ja tuo punaisen sävykin on jännä.

img_9145.jpg

Vanhasta tuolista saa uniikin tarttumalla pensseliin.

img_9171.jpg

Kuluneet siniset tuolit omenapuun alla. Pidän tuosta väristä ja lohkeilleesta maalista.

img_9143.jpg

Huomaan keränneeni kuvia sinisistä ja punaisista tiloista ja asioista. Vanhojen talojen värien käyttö viehättääkin itseäni kovasti, välillä jotain muuta kuin valkoista, beigeä ja mustaa.

img_9242.jpg

Valkoiset varjot vasten vihreää puutarhaa. Tarvitseeko tästä edes sanoa mitään?

Tässä ei kuitenkaan ollut vielä ihan kaikki, jätin nimittäin jotain jemmaan, sokerin pohjalle. Siitä toisella kertaa.

Ihanaa iltaa!

Kommentit (4)
  1. Loviisan talot ja pihat ovat ihanan persoonallisia juuri siksi, että ne ovat jonkun koteja. Minustakin Loviisan retki oli valtavan inspiroiva. Odotan jännityksellä pohjan sokeria 🙂

    1. Loviisa on niin ihana pikkukaupunki, vähän kuin toisesta ajasta. On aina mielenkiintoista nähdä, miten joku toinen asuu…sokeri on tulossa.;)

  2. Ihania kuvia. Kävisin tuollaisessa tapahtumassa sata kertaa mielummin kuin asuntomessuilla, vaikka kauniita asuntoja sielläkin on. Näissä kuitenkin näkyy eletty elämä ja ne ovat jo nyt jonkun koti.

    1. Ihan samaa mieltä! Asuntomessuilla on kyllä kauniita tiloja, mutta ne ovat aika kliinisiä. Osa Loviisan kodeista avaa muuten ovensa myös joulunaikaan Wanhan Ajan Joulukodit -tapahtumassa.:) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *