Sohvapöydän vuoro: 3 vaihtoehtoa, mikä on paras?

Muuttoon on kaksi viikkoa. Kaksi lyhyttä viikkoa ja kaikki tämä kama on karsittu, pakattu ja siirretty uuteen osoitteeseen. Ymmärrätte ehkä, että päässäni ei juuri nyt liiku kauheasti muuta kuin sisustusasioita (olen sellaisen positiivisen kuvitelman vallassa, että pakkaan kolmessa tunnissa ja muuttomiehet hoitavat loput). 

Tuosta kuvasta näkyy aika hyvin jo aiemmin käsitelty kirjatilanne. Se alkaa selkeytyä, tiedän jo, että jonkinlainen kirjahylly tulee. Kirjat saavat näkyä. 

Sohvasta tykkään, se tulee muuttamaan kanssani uuteen kotiin. Sohvapöydästä en sen sijaan ole ihan varma. Tuo kuormalevystä tehty yksilö oli joskus kauhean trendikäs, mutta kaipaisin ehkä tilalle jotain vähän modernimpaa ja keveämpää, kun kotikin tulee selkiytymään aika lailla. Joidenkin sisustussääntöjen mukaan (jos sellaisia nyt haluaisi noudattaa) kulmikas, jykevä sohva kaipaisi rinnalleen ilmavan ja ehkä jopa pyöreän sohvapöydän. En tiedä, mitä sanotte?

 

 

Tämä Elloksen roosa tarjotinpöytä on mielestäni aika ihana. Roosa väri kyllä hieman (paljon) mietityttää. Se on kaunis nyt, mutta näinköhän vielä vuoden päästä. Malli on täydellinen, mutten tykkää mistään muista värivaihtoehdoista. Roosa tai ei mitään.

 

 

Hayn valkoinen tarjotinpöytä on ihana. Neliö tai suorakulmio. En tiedä.

 

Elloksen marmorikin vähän kiinnostelee. Ehkä mustilla jaloilla, jos siihen päädyn. Mutta onko iso liian massiivinen ja pieni liian pieni?

Näitä ensimmäisen maailman pulmia. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Mun silmiin tuo roosa on ihanin ja pyöreä pöytä sopisi hyvin sohvan kanssa. Jos joskus tulevaisuudessa väri alkaakin kyllästyttää tai näyttää vanhanaikaiselta saa siihen aina uuden maalin päälle.

Anna Vihervaarasta

Tiedätkö, taisit just ratkaista koko pulman! Miten en tullut ajatelleeksi, että pöydän voi maalata, jos väri alkaa ärsyttää! :D

 

 

iidis
Varpain jaloin

Mahtavaa! Ilo olla avuksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jonnamaista blogista löytyy tuo Elloksen iso marmoripöytä mustilla jaloilla. Käyhän kurkkaamassa jos kiinnostaa.

Anna Vihervaarasta

Moikka, kiitos vinkistä! :)

En ole koskaan ymmärtänyt sohvapöydän olemassaolon tarvetta. Se on aina tiellä ja tekee liikkumisen hankalammaksi. Pääosin siinä on aina kasa kaukosäätimiä ja roinaa.
Tosin..näyttää tuo roina kerääntyvän hyvin myös sohvalle. Lipaston päälle. Ruokapöydälle.. Ja ovathan sohvapöydät nykyään kauniita. Erityisesti tuo roosa.

Nettanen

Osta jokin sellainen, mistä oikeasti uskot pitäväsi pitkään. Jos tietää jos ostaessa/miettiessä, että kyllästymisen vaara on olemassa, niin silloin se on yleensä hutiostos. Parempi ottaa aikaa ja miettiä hetki, kuin hosua :)

EvaDoo (Ei varmistettu)

Ostin pari artekin pyöreätä jakkaraa, käy hyvin sohvapöydistä ja tarvittaessa myös lisä-istuimina. Ehkä yksi fiksuimpia päätöksiäni hetkeen. Olen nähnyt noista hay pöydistä sen tyylisiä missä on tarjotin tuossa metallijalkojen päällä, ne oli veikeän näköisiä. Itse tykkään myös noista marmoripöydistä mutta ne tuntuvat liian siisteiltä boheemiin kotiin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yksi näkökulma noihin Tray-pöytiin ja vastaaviin: jos haluaisi löhöillä jalat pöydällä, niin tuollaisen reunan kanssahan se ei onnistu (tai tekee ainakin kipeää nilkkoihin)! Olin kerran kovasti ostamassa meille tuota Hayn pöytää, mutta mies huomasi tämän aspektin. Valkoinen Harmaja -blogissa tarjotin on kyllä korvattu kauniilla marmorilevyllä, tuunailukin on siis mahdollista...

Entä jokin pieni sohvapöytä ja sille kaveriksi pieni rahi? Silloin pienikään pöytä ei näyttäisi niin yksinäiseltä. :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.