Sohvatyynyistä, muutoksista ja elämänkausista

Hyviä syitä asua yksin: kukaan ei valita, jos ostat uusia sohvatyynyjä – tai että tyynyjä olisi liikaa (ihan kuin muka voisi olla). 

Päivitin siis sohvan talveen ja muutenkin uuteen. On asioita, jotka eivät tästä kodista seuraa mukanani, kun muutan helmikuussa. Osa on sisustusasioita, kuten värikkäitä sohvatyynyjä, osa enemmän henkisiä. Täältä ei muuta pois sama tyyppi, joka muutti tänne 3,5 vuotta sitten. Se tyyppi oli jotenkin aika paljon nuorempi ja epävarmempi, mietti uudelleen paikkaansa maailmassa, kantoi mukanaan syyllisyyttä erosta ja pelkäsi, että kaikki vielä rysähtää ja kunnolla. 

Kolmessa vuodessa ehtii tapahtua paljon. Niin sohvatyynyissä kuin päässäkin. Onneksi. 

Pakkailen vähän jo henkisesti ja fyysisestikin. Olen vienyt vaatteita keräykseen, siivonnut vinttiä ja katsellut tavaroitani sillä silmällä, mikä pääsee mukaan ja mikä menee myyntiin. Konmaritan vähän, vaikken koskaan saanutkaan kyseistä opusta luettua loppuun.

Se on samaan aikaan ihanaa ja haikeaa. Tulen kaipaamaan tätä saarta. Vaikka eihän sitä tiedä, ehkä palaan joskus.

Tuntuu, että yksi osa elämästäni on päättymässä, niin käy aina välillä, elämä kulkee kausissa, sykleissä. Mitä uusi tuo mukanaan, sitä en tiedä. Toivon, että paljon hyvää.

Tulin kirjoittamaan sohvatyynyistä ja onnistuin päätymään elämänkausiin. Oh well, joskus käy näin.

 

Ai mikä uusi koti? Lue täältä: Kotiuutisia

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

 

Kommentit

Minä kö
Minä(kö?)

Itsellä on myös asuntoihin liittynyt vahvasti erilaisia aikakausia omassa henkisessä kasvussa. Myin vasta oman omistusasuntoni ja tuntui että siellä kasvoin aikuiseksi. Otin vastuuta ja tutustuin itseeni kunnolla.

Anna Vihervaarasta

Joo se on jännä, miten asunnot liittyvät erilaisiin elämänkausiin. Minusta tuntuu, että oikeastaan aina, kun olen aikuisena muuttanut, elämäkin on muuttunut jotenkin. 

iidis
Varpain jaloin

Meillä eri asuntoihin liittyvät elämänkaudet kulkee puheissa aikamääreinä. Jokaisen asunnon aikaan liittyy vahvasti jokin tunne tai kasvun paikka. Muistellessa ensimäisenä nousee aina esiin ne ihanimmat ja positiivisimmat muistot kustakin ajasta ja asunnosta, vaikka kyseinen jakso elämässä olisikin ollut raskas.

Anna Vihervaarasta

Just näin! Siinäkin kodissa, josta en muuten niin tykännyt, oli ihana piha. :) Jännää, miten elämä tuntuu muuttuvan asuntojen mukana.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Niin ihana ja kotoisa tyyli! <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3 <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.