Sulkapanta ja kevätbiisi

kuva-189.jpg

On taas kevät. Oksista puskee esiin pieniä silmuja, osa on jo auennut. Venyttelee auringon vielä kylmissä säteissä, niissä, jotka pian saavat kaiken kukkimaan. Elämään. Luonnon ja ihmiset.

Kevät on niin kaunis. Kiljahtelen ajatuksissani riemusta joka kerran nähdessäni uusien krookusten avautuneen, sinisten skillamattojen peittävän maan tai hentojen valkovuokkojen availevan ujosti terälehtiään. Laitureissakin keinuu jo veneitä, pian siellä on rivistö mastoja. Olen vähän kaivannut niitä.

kuva-188.jpg

Kevään kunniaksi elin yhden päivän sulkapanta päässä. Kuinka moni kääntyikään katsomaan, kuinka moni sanoi jotain hauskaa, kuinka moni hymyili.

Ehkä joskus kannattaa pukea päähän sulkia. Tai kukkia. Tai kruunu. Värjätä hiukset violeteiksi tai yhdistää printtiä printtiin. Tässä normcoren luvatussa maassa tekee silloin tällöin hyvää heittää harmaa neule ja lempifarkut nurkkaan ja kokeilla jotain uutta.

Kuuntelin tätä kirjoittaessani Haloo Helsinkiä. Joku sanoi minulle kerran, että se ei ole hyvää musiikkia. Minusta se on. Se saa hymyilemään ja tahtomaan vähän hyppelehtiä. Mitä muuta juuri nyt voisi kaivata?

Olkoon tämä kevätbiisini. Ihan vain, koska tahdon niin.

Pus.

Sulkapanta Glitter

Kommentit (13)
  1. Ihana kuva sinusta! Kevät on tavattoman kaunis, kurkottelee terälehtiään aurinkoon ja saa huokailemaan uudelta tuoksuvasta onnesta. Ja tiesitkös, kaikki se kauneus, jota näet ympärilläsi, on sitä samaa ihmeellistä ja hienoväreistä kauneutta, joka oikeastaan säkenöi sinusta itsestäsi <3

    1. Ihanasti sanottu! Mutta niinhän se on. Kauneutta näkee sitä enemmän mitä enemmän keskittyy kauniisiin asioihin.

      Suloista toukokuuta sulle! <3

  2. Juuri näin. Uskallusta elää ja hengittää vapaasti. Moni varmasti heräsi viimeistään nyt talvihorroksesta sinut nähdessään, hymyilemään.

    1. Voi kiitos tartse! Yritän herätellä itseänikin talvihorroksesta. Sulkapannoista ja värikkäistä vaatteista on melko paljon apua.;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *