Tajuttoman hyvä soijarouhespagetti

Taas on aika reseptin. Tykkään tallentaa tällaisia nopeita, helppoja reseptejä, jotta muistan ne myöhemmin. Joten tässä tulee!

Tein yhtenä päivänä ihan vahingossa tosi hyvää pastakastiketta soijarouheesta. Tästä reseptistä tulee noin neljä annosta, ja aikaa menee 10 minuuttia. 

2 dl tummaa soijarouhetta (kuivana)

4 valkosipulinkynttä

1 sipuli

2,5 dl kaurakermaa

500 g paseerattua tomaattia

1 rkl punaviinietikkaa

1 kasvisliemikuutio

suolaa

oliiviöljyä

Lisäksi: pastaa

 

Pilko sipulit ja kuullota niitä runsaassa öljyssä. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, kasvisliemikuutio ja kaurakerma sekä soijarouhe. Mausta punaviinietikalla ja ripauksella suolaa. Keitä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia ja valmista samalla pasta. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.