Tauko

Yhteistyössä Tauko

Tunnetteko te Taukon? Se on suomalainen, eettinen ja ekologinen vaatemerkki, jonka vaatteet tehdään kierrätetyistä kankaista. Aika ihanaa, eikö? Juuri tällaisia brändejä toivoisin maailmaan lisää. 

Sain valita Taukon AW 17/18 mallistosta pari mieleistäni vaatetta. Päädyin paitaan nimeltä Kulma ja housuihin nimeltä Kartta. Molemmat on valmistettu 100 prosenttisesti kierrätetystä materiaalista ja ovat vegaanisia. Vaatteet valmistetaan Suomessa, Virossa, Saksassa ja Puolassa.

Ihastuin näiden ylläni olevien vaatteiden eleettömyyteen ja istuvuuteen. Nuo housut sopivat kropalleni ihan täydellisesti (olisi pitänyt ehkä kuvata takaakin). Ne ovat oikeasti täyspitkät, mutta käärin lahkeet tuollaiseen trendimittaan, kun nyt vielä säiden puolesta voi. Paidan kangas taas on ihanan pehmoinen mutta silti jämäkkä. Se ei ole tasaisen valkoinen, vaan pinnassa on pientä ruudukkoa. 

Tämä on juuri sellainen asu, jonka voi laittaa minä päivänä tahansa. Eri tavoin asustettuna se toimii yhtä hyvin töissä kuin vapaalla.

Tykkään asuissani kontrasteista, sillä ne tekevät kokonaisuudesta kiinnostavan. En esimerkiksi ikinä laita siistin asun kanssa kauhean huoliteltua kampausta. Mielestä tuollainen pörheä rento hiustyyli tuo kivaa elävyyttä yksinkertaiseen ja tyylikkääseen asuun. Kuontalollani kyseisen kampauksen toteuttaminen on myös hyvin vaivatonta: herää aamulla, äläkä tee hiuksille mitään. 

Onko Tauko teille tuttu?

PS Pääsitte varmaan ekaa kertaa tämän blogin historiassa kurkistamaan työpaikalleni! Noilla sohvilla ja tuon takkatulen ääressä istun usein. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK, INSTAGRAM

 

Vaatteet Tauko, Kengät Zio, koru Berliinistä, kalenteri Papershop.

Kuvat Sari Kilpiäinen

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos tuhannesti tästä vinkistä! :) Jostain syystä mul on tällä hetkellä tosi huono nettiyhteys enkä saa kuvia ladattua, täytyy palata tähän postaukseen myöhemmin tänään uudemman kerran! (Haluan nähdä sen takkatulen!)

Anna Vihervaarasta

Siis tosi outoa, mullakaan ei näy kuvat mobiilissa.:/ Läppärillä näkyy. Ja just latasin yhden takkatuli-kuvan Instaan.:) Ja mikä ihana porkkanakakkuresepti sulla, menee testiin! <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Luulin aluksi että "blogitauko". Onneksi ei sentään!
<3

Anna Vihervaarasta

Ei nyt sentään! ❤️

Minnea
Minnean muruja

Taitaa olla isompikin ongelma, mullakaan ei näy kuvat mobiilissa ja uuden postauksen kirjoittaminen tyssäsi, kun kuvia ei pystynyt ladata :/

Asu on kaunis, ja kuten sanoitkin, eleetön!

Anna Vihervaarasta

Voi ei, toivottavasti korjaantuu pian!

Ja kiitos. <3

Voiei (Ei varmistettu)

Mullakaan ei mobiilissa näy kuvaa!

Ei näy ei (Ei varmistettu)

Minullakaan ei näy blogissasi mobiilissa yhtään kuvaa. Niiden tilalla kaiketi pyörii noita muita mainoksia mutta täytyy katsella taukoa joskus toiste sitten .

Anna Vihervaarasta

Voi kurjaa! Toivottavasti tämä korjaantuisi pian!

Mia K.
Voi taivas

Eipä näy ei.. ??

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.