Täysikuun yö

A40D9A75-1999-4F9F-AD81-D6C471D36850.JPG

Pitkästä aikaa hörhölinjalle. Tänään, 24.10. taivaalle nousee täysikuu. Uskon, että se vaikuttaa ihmisiin siinä missä meriinkin.

Kiinnostuin kuista joogan myötä. Tarkemmin kerrottuna, olin eräänä iltana joogassa ja olin nukkunut edellisenä yönä oudon huonosti. Tunnin alussa joogaopettaja kysyi: Valvottiko täysikuu teitä viime yönä?

Okei, voi olla ihan sattumaa, myönnetään. Ken näistä oikeasti tietää. Jotain perää tähtikartoissa, joihin kuu ja aurinkokin siis kuuluvat, kuitenkin on, väittää tyypillinen Neitsyt.

Olin syyskuun alussa babyshowereissa, joissa sai oman tähtikarttansa astrologilta. Se oli yhtä aikaa selventävä ja hämmentävä. Ihan kaikkea en todellakaan allekirjoittanut, mutta monta luonteenpiirrettäni kyllä. Lisäksi paikalla oli monta muutakin Neitsyttä. Ihanaa, kun kerrankin joku ajatteli täysin samoin kanssani. 

Ehkä kyse on tähtien asennoista, ehkä siitä, millaisena vuodenaikana elää ensimmäiset hetkensä. Jokin vuodenkierrossa kuitenkin vaikuttaa meihin, näin uskon. 

Kuu taas liikuttaa valtameriä. Olisiko ihme, jos se liikuttaisi jotain meissäkin?

Täysikuun valon sanotaan paljastavan, se auttaa kasvamaan henkisesti, muuttumaan ja päästämään irti. Uneen se voi vaikuttaa ihan tutkitustikin

Totta vai tarua, en tiedä. Kiehtovaa yhtä kaikki. 

PS. Seurailen tällaista kiinnostavaa astrologia. Melkein haluaisin tutustua tähtikarttoihin lisää. Kiinnostaako aihe teitä?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *