Teepussiviisautta

Hei tyypit. Tulin vain kertomaan, että elämäni on tällä hetkellä niin järjetöntä, että haen viisautta teepusseista. ”When in doubt, do the courageous thing”, siinä sanottiin. Juuri niin olin jo päättänyt tehdä, juuri niin yritän aina tehdä. Jo ennen teepussiakin siis.

Mutta todella. Oletteko huomanneet, että sitten kun tapahtuu, todella tapahtuu? Kaikki kerralla, hirveällä rysäyksellä. Ja juuri, kun kuvittelee, että nyt on aikaa hengittää, palapeli menee taas uusiksi.

Minulla olisi teille niin paljon ihan asiaa. Ajatuksia. Ja se arvonta, josta jo vähän vihjasin. Juuri nyt en kuitenkaan saa itsestäni niin paljon irti, joten joudutte odottamaan vielä pari päivää. Sen sijaan saatte nämä kuvat. 

Ensimmäinen on uusi makuuhuoneeni. Nyt on minimalismin hetki. Ei mitään turhaa.

Toinen on eiliseltä lounaalta: sushia ja jälkkäriksi Purin mustikkapiirakkasmoothie. Nam. Jos paikka ei ole tuttu, käykää vierailulla Kampin hyvinvointikaupassa.

Kolmas on pala todellisuuttani. Se siitä rauhallisesta selkeydestä ja sileistä lakanoista. (Okei, eivät ne olleet erityisen sileät ennenkään, mutta silti.)

Viimeinen kuva on viikonlopulta. Otin sen, kun aurinko laski kaupungin taakse ja värjäsi laineet viimeisillä säteillään.

Kaunis hetki.

Kommentit

Lilanna
Lilannan linna

Ihania kuvia! Ajattelin sitä ennen kuin edes ehdin lukea tekstiäkään. Niin valoisia, kaikin puolin. :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana.:) Nyt on niin kaunista ja valoisaa kaikkialla. Kesä on suloinen.

hymyjä pakkasessa

"Mutta todella. Oletteko huomanneet, että sitten kun tapahtuu, todella tapahtuu? Kaikki kerralla, hirveällä rysäyksellä. Ja juuri, kun kuvittelee, että nyt on aikaa hengittää, palapeli menee taas uusiksi."

Hyvin sanottu! Talven odotin ja kaipasin kipesti muutoksia. Pelkäsin että joudun odottamaan niitä jopa kesän yli. Kun asioita alkoi tapahtua, meni kaikki vaihtoon parissa viikossa. Työ, asuinkaupunki, asunto... Yhtäkkiä kaikkia muutoksia vaan sateli ja asiat järjestyi. Nyt piti asettua, rauhoittua ja nauttia. Tarjoittiinkin uusia mahdolliuuksia, vielä vähän parempia ja taas pitäisi jaksaa pyörittää palat uusiksi. Mutta uskon että se kannattaa :)

Anna Vihervaarasta

Ihan samoissa mennään, tosin luulen, että nyt on tulossa hetki, jona ehdin taas hengittää vähän ja sisäistää tämän kaiken. Ehkä kaikki tapahtuu yhdellä rysäyksellä juuri siksi, ettei ehtisi liikaa miettiä ja epäröidä.:)

Mäkin uskon, että palojen pyörittely kannattaa, kun muistaa kuunnella itseään ja menee sitä kohti, mitä oikeasti haluaa.

Aurinkoa loppuviikkoosi!

pienisisko
Spin off

Hih, minä niin tykkään muutoksista. Oikeastaan omista ja muiden. Nyt kun omassa elämässä on melko tasaista, on hauskaa lukea vaikka sitten jonkun toisen muutoksista. Pysyy vähän kuin itsekin liikkeessä :)

Anna Vihervaarasta

Muutokset on piristäviä, mutta välillä on toki ihana myös vähän rauhoittua ja antaa kaiken lipua hiljalleen eteenpäin.:)

Suloisia päiviä, pienisisko. <3

jonskulainen (Ei varmistettu) http://siunattuhulluus.blogspot.fi/

Makuuhuone on just täydellinen! Onnea on se, kun kumpikin koira kiipeää yöllä viereen nukkumaan, toinen kainaloon ja toinen jalkoihin. Ei siinä mietitä, meneekö lakanat ryttyyn tai onko sängyssä pian hiekkaa &lt;3

Anna Vihervaarasta

Kiitos jonskulainen.

Mustakin on ihanaa, kun koirat tulevat viereen. Vähän vähemmän hiekkaa ja uudelleen aseteltuja lakanoita silti aina välillä toivoisin.;)

 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.