Terkut Loviisasta!

 

Jos voisin asua ihan missä vain eikä tarvitsisi olla käytännöllinen ja ajatella työmatkoja, rahaa tai olemattomia remonttitaitoja, asuisin vanhassa puutalossa jossain pienessä rannikkokaupungissa. Niin kuin Loviisassa.

Olisi ihanaa herätä aamuisin tällaisessa talossa, kadulla, jonka varrella seisoisi lisää kauniita talovanhuksia vieri vieressä. 

Kahvitella vanhan, kyhymyisen omenapuun alla suuressa puutarhassa, kasvattaa omat vihannekset kasvihuoneessa, leipoa itse kääretorttua.

Ja antaa vain elämän soljua eteenpäin vähän hitaammin, niin kuin se ennen teki. Nauttia autioista kaduista, maalatuista lauta-aidoista ja tuoksuvista syreeneistä. Kävellä samoilla kujilla kuin ihmiset kauan sitten, iloita pihoilla loikoilevista kissoista, pysähtyneestä tunnelmasta, kadulle myyntipöydän pystyttäneistä lapsista. 

Luonto tekee ihmiselle todistetusti hyvää, mutta veikkaan, että myös muu kaunis ympäristö saa ainakin esteetikon onnelliseksi. Joskus, jonain päivänä me vielä asumme tällaisessa paikassa, valkoisten ruutuikkunoiden ja tuulessa liehuvien verhojen takana.

Kuvat ovat Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta Kuninkaanlammen kohteesta. Suloinen paikka ja ihanaa kääretorttua, sellaista itse tehtyä, tiedättehän.

 

 

Kommentit

SiniKe (Ei varmistettu) http://sinike.blogspot.fi/

Uijui, unelmani on asua valkoisen portin takana. Juoda kahvia puutarhakeinussa sireenipuskan alla. Tietysti hellehattu päässä. :)
Nämä Loviisan kuvat ja sun ihanasti kuvailut sai taas mut unohtamaan työt ja vaivuin jonnekin kauas omiin ajatuksiini :)

Anna Vihervaarasta

Hellehattu on tietenkin ehdoton! Ja isot aurinkolasit.:) Ja pieni breikki töistä tekee aina hyvää.;) Suloista torstaita!

Vierailija (Ei varmistettu) http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/

Ihana talo! Voisin itsekin asua tuollaisessa idyllissä. Ihania kuvia =)

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) Mulla on nyt hirmuinen puutalomania. Tuollaisessa talossa ei voi asua kuin hyvin.:)

Emilian (Ei varmistettu) http://omankuplansasankari.blogspot.fi/

Kauniita ja kesäisiä kuvia, näistä tulee hyvälle tuulelle. Samalla iski myös akuutti kääretorttuhimo. ;)

Anna Vihervaarasta

Itse tehty kääretorttu on ihan parasta! Voi nam, voisin syödä sitä vaikka kuinka.;) Ihanaa viikonloppua!

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Ihana tää sun blogi :) tykkään!

Mäkin oon just tuollainen haaveilija. Voisin elää ihan vain jossain pilvilinnoissa. Tosi kauniita kuvia! Ja sulla ainakin on selkeä tavoite... :) Mukavaa viikonloppua!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Sini! Sulla vasta ihana blogi onkin.:) Musta pilvilinnojen rakentaminen on ihanaa ja oon vähän sitä mieltä, että haaveista tulee helpommin totta, jos haaveilee tarpeeksi. Vetovoiman laki ja silleen.;) Ja haluun sen puutalon.:D Aurinkoa viikonloppuun!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.