Terkut Loviisasta!

 

img_9082.jpg

Jos voisin asua ihan missä vain eikä tarvitsisi olla käytännöllinen ja ajatella työmatkoja, rahaa tai olemattomia remonttitaitoja, asuisin vanhassa puutalossa jossain pienessä rannikkokaupungissa. Niin kuin Loviisassa.

img_9081.jpg

Olisi ihanaa herätä aamuisin tällaisessa talossa, kadulla, jonka varrella seisoisi lisää kauniita talovanhuksia vieri vieressä. 

img_9085.jpg

Kahvitella vanhan, kyhymyisen omenapuun alla suuressa puutarhassa, kasvattaa omat vihannekset kasvihuoneessa, leipoa itse kääretorttua.

img_9099.jpg

Ja antaa vain elämän soljua eteenpäin vähän hitaammin, niin kuin se ennen teki. Nauttia autioista kaduista, maalatuista lauta-aidoista ja tuoksuvista syreeneistä. Kävellä samoilla kujilla kuin ihmiset kauan sitten, iloita pihoilla loikoilevista kissoista, pysähtyneestä tunnelmasta, kadulle myyntipöydän pystyttäneistä lapsista. 

img_9078.jpg

Luonto tekee ihmiselle todistetusti hyvää, mutta veikkaan, että myös muu kaunis ympäristö saa ainakin esteetikon onnelliseksi. Joskus, jonain päivänä me vielä asumme tällaisessa paikassa, valkoisten ruutuikkunoiden ja tuulessa liehuvien verhojen takana.

Kuvat ovat Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta Kuninkaanlammen kohteesta. Suloinen paikka ja ihanaa kääretorttua, sellaista itse tehtyä, tiedättehän.

 

 

Kommentit (8)
 1. jotainsinistä
  30.8.2013, 16:47

  Ihana tää sun blogi 🙂 tykkään!

  Mäkin oon just tuollainen haaveilija. Voisin elää ihan vain jossain pilvilinnoissa. Tosi kauniita kuvia! Ja sulla ainakin on selkeä tavoite… 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos Sini! Sulla vasta ihana blogi onkin.:) Musta pilvilinnojen rakentaminen on ihanaa ja oon vähän sitä mieltä, että haaveista tulee helpommin totta, jos haaveilee tarpeeksi. Vetovoiman laki ja silleen.;) Ja haluun sen puutalon.:D Aurinkoa viikonloppuun!

 2. Kauniita ja kesäisiä kuvia, näistä tulee hyvälle tuulelle. Samalla iski myös akuutti kääretorttuhimo. 😉

  1. Itse tehty kääretorttu on ihan parasta! Voi nam, voisin syödä sitä vaikka kuinka.;) Ihanaa viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *