Toiveissa tuuheampi tukka: näin se onnistuu

Kaupallinen yhteistyö: Remington

Anna_lokakuu_52.jpg

Tykkään hiuksistani eniten silloin, kun ne ovat rennoilla laineilla. Valitettavasti olen kuitenkin melko laiska käyttämään rautoja, joten laineet ovat useimpina päivinä vain märkä uni. Sitten pulmaani löytyi kuitenkin ratkaisu. 

Näin vähän aikaa sitten saman viikon aikana kaksi ystävääni, joilla kummallakin oli hiuksissaan ihanat laineet. ”Lämpörullat”, huudahti kumpikin, kun tiedustelin salaisuutta. Muistatteko te vielä lämpörullat? Kaveripiirissäni niitä käytettiin kymmenen vuotta sitten, mutta nyt ne ovat tehneet selvästi uuden tulemisen. Mitä muut edellä, sitä Anna perässä.

 

615B2CF4-48DE-4772-BAC1-9421EF701740.JPG

 

Sain Remingtonilta testiin Proluxe-lämpörullat. Vähän jännitti alkuun, sillä minua oli varoiteltu, että lämpörullilla saa helposti aikaan vähän liian kiharat hiukset. Huoli oli kuitenkin turha. 

Käytin isoimpia rullia ja asettelin niitä kampaajaystäväni neuvojen mukaan hieman viistosti ja eri suuntiin. Näin lopputuloksesta ei tule liian missimäinen, jos tiedätte, mitä tarkoitan. Rullat saivat olla päässä kymmenisen minuuttia, ja kun avasin ne, hiukset olivat kuohkeat ja loivilla laineilla. Ihan kuin olisin saanut hiuksia puolet lisää. 

Kampauksen alle kannattaa suihkuttaa lämpösuojaa ja jotain kiharrusnestettä. Kun kampauksen vielä viimeistelee hiuskiinteellä, se kestää kauemmin. 

Käytättekö te lämpörullia?

 

Kuva minusta: Satu Nyström

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (3)
 1. I think the secret of the waves is the big rolls and the fact that you brush your hair pretty fast. Certainly, hair quality also affects. I also put a lot of hair on one roll.

 2. Ihanat kevyet laineet tuli! En ole pahemmin käyttänyt lämpörullia, vaikka omistan ne sieltä jostain yli 10 vuoden takaa. En ole ikinä saanut niillä nättejä kiharoita aikaiseksi… 😀 Tykkään myös enemmän tuollaisesta laineesta kuin käkkärästä 🙂

  Pakko kommentoida, että vau miten kaunis kuva ja toi hiusten väri pukee sua niin hyvin! 

  1. Luulen, että laineiden salaisuus on ne isot rullat ja se, että harjaa hiukset aika nopeasti auki. Varmasti hiusten laatukin vaikuttaa. Itse laitoin myös yhdelle rullalle aika paljon hiusta.

   Ja kiitos! <3

   Ihanaa joulua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *