Trust the vibes

 

 

”In religion we call it spirits. In science we call it energy. In the streets we call it vibes. All I'm saying is...trust it.”

Oletteko koskaan sanoneet: Mä tiesin tän kyllä, mutten tahtonut uskoa sitä...

Tämä menee ehkä vähän (tai paljon) hörhöilyksi, mutta silläkin uhalla: minusta tuntuu, että sisäinen ääneni on välillä aika paljon paremmin yhteydessä universumiin kuin tietoinen minäni. Se tietoinen minä kun saattaa väkisin puskea sinne, minne se on päättänyt mennä. Ihan sama, vaikka eteneminen olisi kuinka tahmeaa.

Sisäinen viisaus sen sijaan varoittaa tahmeudella, että tuo ei nyt ehkä ole mikään kuningasidea. Ja tahmeus ja vaikeus eivät muuten ole samoja asioita. En usko, että kaiken kuuluu olla helppoa. Mutta tahmeus ikään kuin haalistaa maailman värit. 

Hyvä energia tuntuu kirkkaalta, varmalta, värikkäältä, innostukselta. Tiedättekö, mitä tarkoitan?

No, viimeksi kun päädyin jälleen sanomaan: Mä tiesin tän kyllä..., päätin kuunnella jatkossa paremmin. Jos jokin energia on pielessä, se on. Ja siihen suuntaan ei silloin kannata mennä.

Luota vaistoon, nainen. Seuraa sitä hyvää energiaa, jooko?

Kunhan muistuttelen, itselleni lähinnä. 

 

Lue myös:

Mitä sanoisit tyttärellesi? 

Etsikää minua puutarhasta tai Italiasta

You can still turn around

Bloglovin, Facebook, Instagram

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 juuri sitä mitä tänä aamuna kaipasin.

Katriiina (Ei varmistettu)

Viime kesänä kävelin pääsykokeiden jälkeen vieraan kaupungin katuja. Yhdellä hiekkatiellä kerrostalojen välissä suuntasin katseeni tien toiselle puolelle ja totesin mielessäni, että jos tulisin tänne opiskelemaan jossain noista taloista olisi kiva asua. Saatuani tiedon opiskelupaikasta aloin etsiä vuokra-asuntoa ja asuntoilmoitusten seasta yksi oli ylitse muiden. Sain kuin sainkin tuon asunnon ja vasta muuton oltua jo kaukana takana ja opintojen päästyä hyvään alkuun havahduin iltalenkillä tuon saman hiekkatien varrella kesäisiin ajatuksiini - asun juuri siellä mihin olin pääsykokeiden jälkeen katseeni suunnannut. Tällä hetkellä toivon saman vetovoiman toimivan tulevan kesätyöpaikan suhteen.

Anna Vihervaarasta

Ihana tarina! Mulle kävi aika samoin tämän nykyisen asuntoni kanssa: ajattelin, että tällä saarella olisi kaikkein ihaninta asua, googlasin vuokra-asunnot ja kotini tuli vastaan ensimmäisenä. Se oli juuri rempattu, tullut samana päivänä vuokralle ja näyttökin oli vielä illalla. Universumi, ehdottomasti. 

Tikamo

Tää on niin totta! Kiitos muistutuksesta :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos sulle, kun luet ja kommentoit. <3

satakieli8
Sä oot satakieli

Todellakin! Miks sitä aina välillä haluaa kuitenkin uskoa johonkin, mihin ei oikeastaan usko. Universumi kyllä yrittää kertoo, jos sitä vaan suostuis kuuntelemaan :)

Anna Vihervaarasta

Jep...koska välillä me halutaan asioita, jotka eivät ole meille hyväksi? Ja sitten uskottelemme itsellemme, että ne ovat kuitenkin? Uskotaan jatkossa enemmän universumia! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.